Jinak jako vždy budu čekat jak to dopadlo,měj se a dej vědět

Tak to promiň, blbě jsem tě pochopil, myslel jsem si, že mají pouze jeden kus. Už mi bez toho auta asi hrabe, nebo jsem z toho čím dám víc na nervy. Ty vstřikovače jsou funglovky? (Nechce se mi tam volat dřív, než uslyším "verdikt smrti vstřikovačů")abe píše:ale je pořád lepší 3ks vstřiků po 3900kč ....

tak koho to zajímá, tu jsou podrobnosti:
 tak koho to zajímá, tu jsou podrobnosti: 

Snad to bude OK. A teď perlička na závěr - to vše za 600Kč !. Nemám ve zvyku něco zvýrazňovat, ale uznejte, že tohle jsem musel. Měl jsem docela hodně práce abych "řediteli" vnutil alespoň tisícovku.Jinak jako vždy ochota a vstřícnost, to snad nemusím ani psát. Malá perlička: V tom zástupu aut, které tam stojí a čekají na opravu mi někdo nejspíš tažným couvnul do přední SPZ a mám ji pokřivenou což vůbec neřeším (kdo stojí na sídlišti ví, že to je bežná věc)když jsem se s "ředitelem" o tom spíše ve srandě bavil, tak říkal,že "to zas bude na internetu zdrbaný". Tak to sem píšu jen proto, abych mu udělal radost.
  Snad to bude OK. A teď perlička na závěr - to vše za 600Kč !. Nemám ve zvyku něco zvýrazňovat, ale uznejte, že tohle jsem musel. Měl jsem docela hodně práce abych "řediteli" vnutil alespoň tisícovku.Jinak jako vždy ochota a vstřícnost, to snad nemusím ani psát. Malá perlička: V tom zástupu aut, které tam stojí a čekají na opravu mi někdo nejspíš tažným couvnul do přední SPZ a mám ji pokřivenou což vůbec neřeším (kdo stojí na sídlišti ví, že to je bežná věc)když jsem se s "ředitelem" o tom spíše ve srandě bavil, tak říkal,že "to zas bude na internetu zdrbaný". Tak to sem píšu jen proto, abych mu udělal radost.   

.
 .

takže nakonec pomohlo pročíštění,tak to je super a cena je vynikající.Na zítra jsem taky k němu objednaný,tak uvidím.Měl jsem trochu strach,že jak tady někdo psal,že p.Dudík jenom mlží a ještě jak jsem mu volal a on mi řek že je vše v pořádku a nebylo.Jinak je to borec,ale bez auta týden,to bych asi nepřežil
  takže nakonec pomohlo pročíštění,tak to je super a cena je vynikající.Na zítra jsem taky k němu objednaný,tak uvidím.Měl jsem trochu strach,že jak tady někdo psal,že p.Dudík jenom mlží a ještě jak jsem mu volal a on mi řek že je vše v pořádku a nebylo.Jinak je to borec,ale bez auta týden,to bych asi nepřežil   ale hlavně,že to funguje.Takže spokojenou jízdu ti přeji do 500000km
  ale hlavně,že to funguje.Takže spokojenou jízdu ti přeji do 500000km  

Nic si z toho nedělej, já taky ne. Byl bych jak bez ruky. Měl jsem půjčenýho tauruse - taky modrý oválek - benzín třílitr v automatu. Trošku veterán, lenivější (možná jsem jen nechtěl dělat vír v nádrži), ale svezení parádní co se týče pohodlí. Pánové tak jak v něm se vám nesedí ani doma na gauči a toho mííísta. Ale už mi bylo po mém fofu smutno, to je fakt.abe píše:...ale bez auta týden,to bych asi nepřežil ...
 Snad bude do 500000km jezdit dík.
 Snad bude do 500000km jezdit dík.  Stejně si myslím, že ráno při startu budu mít vyšší tlak
 Stejně si myslím, že ráno při startu budu mít vyšší tlak   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host