Jako prahy je tím myšleno? Terminus-technikus je pro mě problémmisoo píše:TobiZC: chybaju ti tam boky
FOCUS II Tuning
- TobiZC
- Pokročilý

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
TobiZC píše:Jako prahy je tím myšleno? Terminus-technikus je pro mě problémmisoo píše:TobiZC: chybaju ti tam bokyno zvažovala jsem je, zvažovala. Ale byly mi rozmluveny...
ja si myslim ze ked sa davaju nejake "predky, boky a zadky", tak to treba 1. spravit vsetko naraz a za 2. to musi byt vsetko jeden vyrobca a jeden typ. pretoze ak to k sebe neladi, tak to moze spravit viac hanby ako parady...
samozrejme ak sa podari najst rozdielne casti co k sebe (nielen fyzicky) pasuju, tak neni problem, ale to je skor nahoda, alebo otazka velkeho hladania
ale to je len moj nazor, kludne si daj na auto co sa tebe paci, to je to najdolezitejsie
- TobiZC
- Pokročilý

to misoo:
Však ano, s tím bych souhlasila. Je to taky důvod, proč bych chtěla, aby mi to udělali všechno při jednom, i když mám pochybnosti o výši ceny. Ale hlavně kvůli lakování, páč to bude z jednoho míchání, tudíž stejný odstín...
Však ano, s tím bych souhlasila. Je to taky důvod, proč bych chtěla, aby mi to udělali všechno při jednom, i když mám pochybnosti o výši ceny. Ale hlavně kvůli lakování, páč to bude z jednoho míchání, tudíž stejný odstín...
FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
s tym lakom je to dobry napad, najlepsie bude na jeden sup !TobiZC píše:to misoo:
pre info, ceny na slovensku vo forde (kois banovce) original ST:
material, ramiky, hmlovky... predok 17.700,- boky 11.900,-, zadok 17.300,- SKK
montaz, lakovanie: 18.500,- SKK
- TobiZC
- Pokročilý

Tak jestli mě neklame informace, že Sk 100,- = Kč 87,20,- a moje matematické schopnosti, tak mi z toho vyplývá, že úplnou kravinu mi v servisu neřekli a dokonce si dovoluji vyjádřit spokojenost nad tím, že budu platit za práci a lakování v Čechách, protože tam tedy rozdíl je značný...
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- TobiZC
- Pokročilý

Já v to doufám, aspoň podle slov mého prodejce, by tomu tak mělo být. Trošku jsi mě tedy nahlodal, není-li v tom někde zakopaný pes... A navíc jsi mě ještě taky nahlodal tou zmínkou o bocích. Aby to pak nevypadalo, "že tomu autu něco chybí" Jdu pohledat ještě nějaké info o tom korodování...protože ty přídavné prahy se jakoby nasazují na ty původní, nemýlím-li se, ne? ...misoo píše:TobiZC: a ta tvoja cena uz obsahuje vsetky doplnky ako napr. hmlovky, vsetok material atd... ? ak hej, tak potom to neni vobec zla cena !![]()
Chmelko: to mate nejaky divny kurz, my mame okolo 1,2![]()
![]()
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
TobiZC píše:jasne, boky treba, musi to vyzerat kompaktne, pri pohlade z boku by mal byt viditelny nicim neruseny profil prechadzajuci plynulo celym autom od predku az dozadu.píše:Já v to doufám, aspoň podle slov mého prodejce, by tomu tak mělo být. Trošku jsi mě tedy nahlodal, není-li v tom někde zakopaný pes... A navíc jsi mě ještě taky nahlodal tou zmínkou o bocích. Aby to pak nevypadalo, "že tomu autu něco chybí" Jdu pohledat ještě nějaké info o tom korodování...protože ty přídavné prahy se jakoby nasazují na ty původní, nemýlím-li se, ne? ...
napriklad si vsimni tu v banneri ako je ten ST focus pod slovom "Svoboda" - spodna linka auta je v jednej priamke.
pripadne si mozes vygooglit obrazky aut, staci ked zadas napr. "focus body kit" a mas tam milion obrazkov...![]()
ako sa to montuje netusim, ale asi zalezi podla typu. to nech ti poradia ti co s tym maju skusenosti, najlepsie foki.
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Přílohy
-
- st2.jpg (36.84 KiB) Zobrazeno 5594 x
-
- st.jpg (39.98 KiB) Zobrazeno 5604 x
-
- st1.jpg (51.74 KiB) Zobrazeno 5602 x
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia