jenikHK píše: 30.10.2025 21:28
Celoroční dám z hlavy bohužel už jen jediný - Bridgestone.
Vyzeraju takmer rovnako ako Michelin Crossclimate. Tie Micheliny mame v rodine na 3 autach - ci uz prvu alebo druhu generaciu. Zo vsetkych ostatnych celorociek su najvacsim sklamanim.
Takze ak tie Bridgestony po par rokoch zacali smykat na mokrych dialnicnych najazdoch (v zakrutach), podobne ako pribuzne Crossclimate, necudujem sa negativnym skusenostiam.
Doteraz na malom aute boli Continental Allseason. Po prerazeni jednej pneu isli na prednu napravu Allseason 2.
A na Grand Cmaxa idem cez vikend nahodit Pirelli Cinturato All Season SF3. To bude tohtorocne zimne obutie.
Uz dlhe roky planujem kupit retaze. Uvidim ako to bude tento rok so snehom a nasimi cestami do hor.
Otvoril by som mozno este diskusiu o skusenostiach s "ponozkami" na kolesa - tie textilne navleky namiesto retazi. Minuly rok som nad tym stravil dost vela casu citanim for, skusenosti, recenzii, sledovanim videi. A casto som pochyboval, ci dane konto nie je dovozca toho produktu. A zas niektore negativne komentare ci nie su od ludi, co dokazu pokazit aj gulicky z loziska. (alebo to mam dat do samostatneho vlakna?)