mlhovky
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dnes sjezdil kladenské vrakáče ford...Ovladač jeden za "talíř"...Lampy dva kusy za 2000 a nebo dva kusy za 1500.Sice s tim zadnim černym krytem,ale u žádnejch nemaj ty bílý držáčky...A navíc vypadaly dost jetě...Dokážete mi poradit nějakžý vrakáče kolem Phy,Kladna,Rakovníka,loun???Zítra jsem si na to vyšetřil den,ale nevím kam se vydat a hlavně kde maj otevřeno.... Za rady díky!
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Bystrovany u Olomouce... A az budes tady, tak dej vedet, zajdem na pivsonaKota píše:Tak sem dnes sjezdil kladenské vrakáče ford...Ovladač jeden za "talíř"...Lampy dva kusy za 2000 a nebo dva kusy za 1500.Sice s tim zadnim černym krytem,ale u žádnejch nemaj ty bílý držáčky...A navíc vypadaly dost jetě...Dokážete mi poradit nějakžý vrakáče kolem Phy,Kladna,Rakovníka,loun???Zítra jsem si na to vyšetřil den,ale nevím kam se vydat a hlavně kde maj otevřeno.... Za rady díky!

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Seriózní rady miluju....zewl píše:Bystrovany u Olomouce... A az budes tady, tak dej vedet, zajdem na pivsonaKota píše:Tak sem dnes sjezdil kladenské vrakáče ford...Ovladač jeden za "talíř"...Lampy dva kusy za 2000 a nebo dva kusy za 1500.Sice s tim zadnim černym krytem,ale u žádnejch nemaj ty bílý držáčky...A navíc vypadaly dost jetě...Dokážete mi poradit nějakžý vrakáče kolem Phy,Kladna,Rakovníka,loun???Zítra jsem si na to vyšetřil den,ale nevím kam se vydat a hlavně kde maj otevřeno.... Za rady díky!

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
Za mřížku jsem dal 1100Kč. Zatím jsem ji nevyfotil a tak ji nemám v galerii, ale použiju fotku od zirafaka. Je to přesně tahlejiri píše:Aha, tak to je teda pálka.Původní mlhovky to jistí
![]()
To Fuks: Na kolik tě višla ta mřížka mezi mlhovkama? a jak přesně vypadá? koukal jsem do tvojí galerie, ale pořádnou fotku jsem nanašel.

- martyG
- Pokročilý
na tých vrakáčoch máte teda riadne pálky, ja som dal za nové visteony 700,- sk na http://www.faro.sk
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no to ale hádám není komplet mlha, má to vzadu misku? rámečeK?martyG píše:na tých vrakáčoch máte teda riadne pálky, ja som dal za nové visteony 700,- sk na http://www.faro.sk
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- martyG
- Pokročilý
je to celá hmlovka vzadu aj s tým rámikom na nastavovanie, dokupoval som len tie biele plasty do nárazníka na uchytenie hmlovky asi za 50 sk u forda. Bol som aj vo forde, aby mi ukázali, čo ešte potrebujem a boli to len tie dva plastíky, takže je kompletná
By som sa na ten vrakáč určite vybodol......

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- jiri
- Nováček
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
a už jsi to tam namontoval? a hádám ještě žárovky ne?martyG píše:je to celá hmlovka vzadu aj s tým rámikom na nastavovanie, dokupoval som len tie biele plasty do nárazníka na uchytenie hmlovky asi za 50 sk u forda. Bol som aj vo forde, aby mi ukázali, čo ešte potrebujem a boli to len tie dva plastíky, takže je kompletná![]()
By som sa na ten vrakáč určite vybodol......
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: