Třeba na Pumě by mi nevadila, byla by to aspoň pořádná Ultra Žába, ale k ST mi to taky nejde, patřila k RSu a byla to jiná barva.
Jako majitel tý před FL verze jsem rád, že jsem se tenkrat rozhoupal a vzal to, protože dneska bych nevěděl jakou barvu - obyčejnou na ST ani náhodou, ten track pack přichází dost pozdě, v době, kdy se to skoro nedá stejně objednavat a já bych to stejně "nevyužil".
Co se mi teda hodně líbí jsou ty větší brzdy, to musim zjistit jestli jednou půjdou normálně narvat na tu mojí verzi

Naopak se mi vůbec nelíbí ty lesklý kola, lesklý zrcátka a lesklej difuzor a vlastně i komplet spodek předku, to je neudržovatelný
Stavitelný tlumiče lama jako já absolutně neocení, to by bylo pro Zahryho a jeho trackdays, já jako amatér jsem rád za elektronický nastavení jednim tlačítkem mezi režimama "Objednej se k doktorovi hned" a "Tuhle jízdu ještě přežiješ"
Když to tak shrnu, tak vrcholem "úprav" by pro mne byly ty větší brzdy a Mountune 330 pack, hotovo.
EDIT:
Jo a samozřejmě ty ST středový krytky kol, to je obecně známá věc, že to je +5 HP

(ani nevím jaký tam mám ted

)