Nechceš být sdílnější o jaký model vozu a typ baterie jde, kolik to nalítalo a jaký servis ten vůz i baterie dostávají? Nějak tomu tvému zázračnému "nic" nevěřím .. jasně jsou baterie, které při vzorné péči vydrží i desítky tisíc cyklů, ale i tak degradace tam bude vždy, ale ty se v moderních BEV nepoužívají..stano. píše: 25.07.2022 09:20 Uz som to tu pisal, firemne elektro mame najstarsie myslim uz vyse 15 rokov. Ubytok dojazdu tam je, nic vazne. A to sa s tym jazdilo samozrejme tak, ze kazdy ide skusat odpich na semafore...
Teď se mnou souhlasíš nebo spíš ne? Psal jsem reálný dojezd 200-300km, při tom reálným testu má fiat 500 cca 140km, enyaq 200, taycan 281, mach-e 302.stano. píše: 25.07.2022 10:35 Pkadecka: Na male mestske auto dojazd okolo 200km je uplne ok. U vacsich tam vidim raz tolko.
Na linkedin, posílal jsem odkaz. Redaktor Vomáčka článek označil za lživý, protože nedokáže otevřít zdroj. V diskuzi pod článkem "nojo, hoax", "nojo, autoforum" atd.stano. píše: 25.07.2022 10:35 Neviem kde sa clanok o pokazenej baterii oznacuje za hoax. Pise sa o tom v zmysle ako ja. Stane sa, ale to neznamena, ze vsetkym. Ked niekomu vyhori naftak, alebo mu vyleti ojnica, vidis o tom hejtovacie clanky a zaver, ze vsetky spalovaky su zle?
Na co se mám podívat?
Mně se nelíbí hoaxy ani na jedné straně. Potíž je v tom, že za hoax je prohlášeno něco, co není hoax - viz co jsem už psal.stano. píše: 25.07.2022 12:32 A ked vynechas teda emocionalne vyjavy, casto tam vyvracaju klasicke hoaxy - v 3 hodinovej kolone zacnu umierat zeny a deti, lebo sa vybiju baterie. Bude tam musiet prist tisic odtahoviek, lebo elektromobily sa nerozbehnu, atd.
Co to je přidaná hodnota elektromobilu? Co mi takové auto nabízí víc oproti spalovacímu?stano. píše: 25.07.2022 12:32 Popripade ukazuju pridanu hodnotu elektromobilov, ktoru ani nepoznas, necakas, lebo spalovaky takym nedisponuju. Potom to nie je porovnanie 1:1. Pripadne porovnanie ze zo spalovakov si vyberiem len plusy, z elektro len minusy, a napisem hodnotenie - ako to casto byva.
Kedy si cital na "tvojich" portaloch hejtujucich elektro aspon jeden clanok, ktory opisuje aj ich plusy? Nevrav mi, ze ziadne nie su, len same nevyhody.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti