Prostě výjimka je zatím časově omezená a jen pro některé domácí výrobce (ostatní tu výjimku nedostali) a jestli umíš číst, tak jsem se o možnosti proudložení výjimky zmínil, ale mají docela dost dlouhodou dobu, aby nahradili výpadek dodávek..
Oni nebyli odstřiženi - chováním svým (svých představitelů) se odstřihli sami.miki21 píše: 17.05.2022 22:35 Pokud bys byl odstřižen od moderních technologií, taky bys musel vymyslet něco takového.
Ačkoliv se Niva dá (dala?) bežně koupit, za poměrně atraktivní cenu, nikde ji přehršel nevidím (tak jako jiných modelů od Lady). Ćím to asi bude? Kdo má s Nivou zkušenost, případně ji skutečně používá, řekně ti, že do lesa dobrý, určitě lepší než mainstream SUV, ale nikam dál by s ní dobrovolně nejel.miki21 píše: 17.05.2022 22:35 Najdi si v okolí někoho, kdo používá (a jak používá) třeba ladu niva a pak to srovnej s moderním suv 4x4. A pak začni plivat.
Ne, tak to opravdu není. Životní styl si vybíráš, stát je územní mocenská jednotka, kterou si řada Rusů ani dobrovolně vybrat nemůže. Buď přímo, že je stát například uvězní, protže nesouzní s jejich názory nebo nepřímo (kdy je kvůli chování jejich státu nikdo "nechce").
Sledujem, co sa deje. A nemam srdiecka v ociach, ked vidim russakov a putina. Zahranicni vyrobcovia tu vynimku nedostali, lenze zastavili export.blackbox80 píše: 18.05.2022 05:13 Stano hlavně že ty máš hned ve všem jasnoty a ty tvoje ultimátní hospodské názory
![]()
Prostě výjimka je zatím časově omezená a jen pro některé domácí výrobce (ostatní tu výjimku nedostali) a jestli umíš číst, tak jsem se o možnosti proudložení výjimky zmínil, ale mají docela dost dlouhodou dobu, aby nahradili výpadek dodávek..
objevi se text: dojezd az xxx kmKarel2 píše: 18.05.2022 06:29 no jsem zvedav co na to PR oddeleni automobilek![]()
https://www.autoforum.cz/predstaveni/pr ... neprojdou/?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host