Edit, jenže Franta z HD není státní úřad. To jsi trochu mimo s tím přirovnáním.
A který SÚKL? Ten hodný, kteremu věříme a ktery "nedoporucil" třetí dávku mladistvým nebo ten zlý, co zamlcuje vedlejší účinky očkování a kterému proto věřit nemuzeme?miki21 píše: 11.02.2022 17:27 Tak v tom případě je sukl u nás zbytečný a může se tu používat cokoliv, co je jinde ve světě nějak schváleno.![]()
Ptáš se hezky, ale úplně na něco jiného. Řídil bych se podle konkrétní situace. Klady vs. zápory, možné alternativy,....miki21 píše: 11.02.2022 17:42 Zeptám se jinak.
Koupíš si lék pro dospělé, zajdeš za svou lékařkou, že ho chceš dát svým dětem. Ta ti řekne, že ti to nemůže doporučit, protože nemá podklady k jeho účinku na děti.
Přesto ho dáš svým dětem, protože někde jinde to dětem dávají.?
Ty jsi stihl přez covid vystudovat lékařskou fakultu?Stanley_vy píše: 11.02.2022 18:07 Řídil bych se podle konkrétní situace. Klady vs. zápory, možné alternativy,....
Ministerstvo zdravotnictví již 21. ledna dočasně vakcinaci třetí dávkou pro tuto věkovou skupinu povolilo. takze je na rozhodnuti KAZDEHO rodice, jestli to pro dite chce ... neni to ani doporucene ani narizene, jen to neodporuje vseobecnym pravidlum ... a ted si precti zduvodneni povoleni a podle toho se jako rodic rozhodni ... a nenech se zblbnout novinarskym clankem, at uz se prikladni na kteroukoli stranumiki21 píše: 11.02.2022 18:01 Ano a i ta třetí podléhá nějakému schválení a pravidlům podávání. A to právě dělá sukl a podobné instituce.
i to je zivotni postoj - bez starosti
Pro mě by to byl jeden z argumentu.miki21 píše: 11.02.2022 18:11Ty jsi stihl přez covid vystudovat lékařskou fakultu?Stanley_vy píše: 11.02.2022 18:07 Řídil bych se podle konkrétní situace. Klady vs. zápory, možné alternativy,....
Já ne, proto bych se řídil názorem své lékařky.![]()
Buď je to fakt od prirozeni nebo tě chrání (jejich) vakcinace.miki21 píše: 11.02.2022 18:24 Jinak ještě mimo téma. Manželka v sobotu pozitivní (rýma, lehký kašel), dcera ve středu pozitivní(nic), já se testuju jak blázen a ne a ne tu silně nakažlivou mutaci dostat.
Doufám, že nemám tu strašnou nemoc, co se jmenuje přirozená imunita.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti