Tady to tak funguje. Co se nehodí odsune se balastem.
Myslis ako si Stenlymu neodpovedal? Ano, na vela otazok zamerne neodpovedas. Ktovie preco.miki21 píše: 24.01.2022 18:30 No tak já jsem tady na to dával odkaz, ale místní odborníci to radši rychle zakecali jídlem.![]()
Tady to tak funguje. Co se nehodí odsune se balastem.
Ptal ses do plena, já tebe konkretne, tak se tedy připomenu:miki21 píše: 24.01.2022 18:42 Aha,takže já odpovědět musím, ale on před tím ne. Odpoví mi otázkou.![]()
Vy to máte asi v v genech...řekněte to jméno...![]()
Je slušnost odpovědět.Stanley_vy píše: 22.01.2022 16:28 Perel už jsem se tu nahazel dost, takže raději konkretni dotazy na mikiho:
1) Když že sedmi ockovanych onemocní dva a ze tří neockvanych taky dva, co to znamená?
2) Proč v sedmidenni incidenci nakažených stále převyšují neockovani očkované i přesto že je jich v populaci o polovinu méně než ockovanych?
miki21 píše: 24.01.2022 19:27 Kde žiješ? Ukážeš tečku v mobilu, ta zezelená a nikoho už nezajímá, jestli máš teplotu, byl jsi v kontaktu s nakaženým, máš nějaké příznaky atd. Ano je to o blbosti lidí a to žádné očkování nevyřeší. Natož umělé rozdělení obyvatel na lepší a horší, podle počtu dávek.
A tenhle tvůj blábol vypovídá o čem?stano. píše: 24.01.2022 19:38 Maďarský olympijský víťaz Szilveszter Csollány zomrel na covid. 51-ročný športovec bol známy tým, že šíril antivaxerské názory. Nakazil sa v novembri 2021 a museli ho napojiť na pľúcnu ventiláciu.
Co sa stalo? Mlady. Sportovec. Asi nebol na protilatky v Polsku![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti