To jen tak na vysvětlenou.

pbjun píše: 05.08.2021 13:55 Já mám svoje opatření proti covidu. Domácí zelenina, domácí maso, čerstvý vzduch, co nejméně stresu a když to jde tak na hory.
zapomnels nam prozradit, ze Tvoje domaci je vlastne polske ... tak ted je jasne, proc se nam ten covid v CR porad siripbjun píše: 23.12.2021 18:07 Kdybys byl v polsku tak bys pochopil, že v polsku se žije úplně normálně. Nechal jsem tam krásných 6tis za jídlo, které by v česku stálo 10k... Plný kufr masa, ryb, zeleniny ovoce sýrů a uzenin...
To vazne? Chodia tam? To su mi novinkymiki21 píše: 26.12.2021 18:23 Staniku kdybys občas vystrčil nos z covidového bunkru, tak bys možná viděl, že polské markety a trhy jsou plné tvých spoluobčanů. Stejně jako penny při akci v Jablunkově.![]()
Domácí mám kuřata, kačeny a králíky. Hovězí mám z malé farmy tady za barákem. Krůtí mám z farmy v rychvaldě. Uzeniny, sýry, ryby a vepřové máme z polska.ZaQik píše: 27.12.2021 09:34pbjun píše: 05.08.2021 13:55 Já mám svoje opatření proti covidu. Domácí zelenina, domácí maso, čerstvý vzduch, co nejméně stresu a když to jde tak na hory.zapomnels nam prozradit, ze Tvoje domaci je vlastne polske ... tak ted je jasne, proc se nam ten covid v CR porad siripbjun píše: 23.12.2021 18:07 Kdybys byl v polsku tak bys pochopil, že v polsku se žije úplně normálně. Nechal jsem tam krásných 6tis za jídlo, které by v česku stálo 10k... Plný kufr masa, ryb, zeleniny ovoce sýrů a uzenin...![]()
---------------------
fakt by ses mel na sebe podivat do zrcadla a trochu se sam se sebou srovnat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti