Černý nebo bílý ale ty prostě jenom kecáš

Ballu jestli to čte musí být fakt hrdý

Tohle jsem taky slyšel, jedna domácnost, výskyt covidu, všichni v karanténě a půlka lidí pozitivní, půlka negativní... a nějaký příznaky snad měli všichni.miki21 píše: 10.12.2021 08:54 No tak ono to s tím nakažením tak jednoduché nebude.
Brácha byl někdy na podzim na týden na horách někde ve Slovinsku. Byli čtyři, jeden stan, jedno auto, pili z jedné flašky. Po příjezdu všichni tři pozitivní, jen brácha nic.
Jsou zhruba tři skupiny lidí:miki21 píše: 10.12.2021 09:40 Někde jsem slyšel takový krásný nesmysl, že u očkovaných se mění povaha a stoupá agresivita. Tak mi to nepotvrď.![]()
Jen někteří se stále smějí...miki21 píše: 10.12.2021 08:29![]()
Zeptám se tě tedy. Měřil sis protilátky po očkování a pak i s odstupem času? Jsi si jistý, že tě očkování chrání tak jak myslíš?
Stejně tak jako to nevím v případě tetanu, klíšťové encefalitidy nebo TBC. Zato rozumím matematice, statistice a pravděpodobnosti aspoň do té míry, že mi "stačí pocit". Ten "pocit" je totiž opřen o fakta, kterým ty prostě NEPOROZUMÍŠ.miki21 píše: 10.12.2021 12:19 Takže jestli je v tvém případě očkování funkční nevíš a stačí ti jen ten pocit a qr kód.
Ok tahle odpověď mi stačí.![]()
a o tom tu porad mluvim resp. pisu...kdy se tenhle kolotoc zastavi? lidi budou rozpichani jak sitko kazdym pul rokem-rokem pokazde s XY-procentni ucinnostienjoy píše: 10.12.2021 20:10 Já jako očkovaný dvěma dávkami do třetí půjdu, ale čtvrtá, pátá, desátá...???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti