Ano, hlupaci si idu stale svoje, vakciny sa nepodarili a su zbytocne

Jednoduše, defacto tam neleží lidé co měli v minulosti pozitivní PCRko. Ano můžeme se bavit o tom, že tam leží i ti co PCR neměli jako jsem já, ale v tom množství pozitivních PCR a s jejich nárůstem se tato statistika zpřesňuje i s přihlédnutím k této věci. Statistika reinfekcí je tady https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... omaci_mislKarel2 píše: 26.11.2021 09:02Jak jsi k tomu dosel, jak se to da rozlisit? Na JIP je 2/3 neock. + 1/3 ockovanych a to ta 1/3 je ze skupiny 70% ockovanychpbjun píše: 26.11.2021 08:49 ... A pořád se bavíme o tom, že je potřeba zohlednit lidi co covidem opravdu prošli, stále se v nemocnicích objevují jen sporadicky - cca 20x méně než očkovaní.![]()
tak jsem se na ten vypocet podival:pbjun píše: 26.11.2021 09:24 Jednoduše, defacto tam neleží lidé co měli v minulosti pozitivní PCRko. Ano můžeme se bavit o tom, že tam leží i ti co PCR neměli jako jsem já, ale v tom množství pozitivních PCR a s jejich nárůstem se tato statistika zpřesňuje i s přihlédnutím k této věci. Statistika reinfekcí je tady https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... omaci_misl
Teď sem si to přečetl znova. Ale já řeším hlavně JIPky a hospitalizaceZaQik píše: 26.11.2021 11:13tak jsem se na ten vypocet podival:pbjun píše: 26.11.2021 09:24 Jednoduše, defacto tam neleží lidé co měli v minulosti pozitivní PCRko. Ano můžeme se bavit o tom, že tam leží i ti co PCR neměli jako jsem já, ale v tom množství pozitivních PCR a s jejich nárůstem se tato statistika zpřesňuje i s přihlédnutím k této věci. Statistika reinfekcí je tady https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koro ... omaci_misl
- informace: 1263 reinfekci (+4283 reinfekci s minimum priznaku), 18664 s dokoncenym ockovanim z celkovych 73141 pozitivnich ... vse celkova cisla za rijen
- piratky vypocet: 18664:1263=14,78 ... tedy 15x mensi sance byt pozitivni pro reinfekci nez pro ockovaneho
- opraveny piratky vypocet (i bezpriznakovy prubeh je prubeh): 18664:(1263+4283)=3,37 ... tedy 3,5x mensi sance byt pozitivni pro reinfekci nez pro ockovaneho
- neuvedene informace: 6,5M ockovanych a 2M prodelanych (nevim presny stav k 31.10.2021 + netusim, kolik je zaroven ockovanych i prodelanych)
- (priblizne) spravny vypocet: (18664:6,5M) : ( (1263+4283) : 2M) = 1,04 ... takze je to skoro stejna sance, ne?
To znamená,že očkování funguje ne, když můžeš chodit do práce nakaženej a nevíš o tom.Spousta lidí takový štěstí nemá a zalehne se čtyřicítkama.Většina rodinných příslušníků nakažených si doma udělá ATG a na ten PCR si stejně dojdou a chovají se zodpovědně.Tohle nedělají ani někteří neočkovaní a pro některý žádný Covid dokonce neexistuje a podle toho se i tak chovajímiki21 píše: 26.11.2021 12:15 To ano, pokud máš příznaky. Pokud máš nakaženého doma, tak čekáš na příznaky a mezi tím v klidu chodíš do práce mezi lidi.![]()
Paní 37 let v kolektivu starších nakažených a očkovaných zemřela.Rozhodně to má význam i pod 60 let.pbjun píše: 26.11.2021 08:49Akorát to má ve skutečnosti význam jen u skupin nad 60 let... A pořád se bavíme o tom, že je potřeba zohlednit lidi co covidem opravdu prošli, stále se v nemocnicích objevují jen sporadicky - cca 20x méně než očkovaní.
Už to nehul
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti