Edit: už jsem si vzpomněl, koho mi připomínáš. https://youtu.be/mjW1pqnhX18

U chřipky se očkuje na nový kmen, kdežto covid je stále stejný vir a mutace pouze zvýšily nakažlivost. Ona ta funkčnost vakcíny bude asi stejná - jenže tato konkrétní vakcína vůbec není určena k ochraně před nákazou ale pouze před vážným průběhem a to ještě s nějakou účinností. Takže to, že vypadá, že nefunguje je způsobeno našimi idioty ve vládě, kteří pořád používají slovo bezinfekčnost atd. Prostě vakcíny dělají to, na co byly vyvíjené - když chytne covid člověk z rizikové skupiny tak se výrazně sníží šance na úmrtí. Nic jiného ta vakcína dělat nemá a ani nikdy neměla. To, že jí přisoudili rovnou i bezinfekčnost a tečku a stádní imunitu je jen debilita Babiše a Vojtěcha - to jsou největší dezinformátoři v ČR.ovo píše: 19.11.2021 06:22 To je ale u protivirových preparátů normální. Viry mutují.
Chodíme pravidelně na očkování proti chřipce a nikdy jsem nečekal, že by nás mělo chránit déle než rok. Ale samozřejmě nic proti tomu, jestli si chce někdo každý rok obnovovat přirozenou imunitu tím, že si na týden lehne s aspirinem do postele. Jeho volba. Naštěstí náš sociální systém mu to proplatí, na rozdíl od mé vakciny.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host