A já jsem byl označen za sobce.
A co lidi, co se očkovat nemohou a ti, kterým to slavné očkování zabere jen na pár týdnů? A pak už jakoby nic? Zjištuje to někdo jiný, než v průzkumech výrobci vakcín?
Takové takový arogantní slepec klidně nakazí.
A já jsem byl označen za sobce.
Vidíš, a ty zesmesnujes, aniž bys cokoliv hledal. Viz napr. poslední post o Vojtechovi, ráno studie CDC, ...miki21 píše: 07.11.2021 21:37 Když veřejně vyjde článek, který nevyhovuje vašemu náboženství, tak ho hlavně zesměšnit. Nejlíp najít vyhlášeného odborníka, který bude tvrdit opak.
Tak na to jsem si tady už zvykl.![]()
ne, psals, ze neni ockovany
ne, spolufinancovali ... a zjistil sis, kdo platil ten zbytek? asi ne, protoze sis zapamatoval jen zminku o USA a od te chvile vidis rude (i kdyz ruda je barva pro jinou "viru"miki21 píše: 08.11.2021 05:56 Že se na počátku tvrdilo, že v epidemii mají prsty ušáci, což jste tady odmítli a teď se prokazuje, že celý výzkum covidu financovali a umožnili tak jeho vznik?
Aaaale no. Ty si mimo od zaciatku. Uz nevies co, ruca sa ti tvoja pomylena predstava, uz len osocujes druhych.miki21 píše: 08.11.2021 05:56 Staniku zdá se, že máš celou epidemii v malíčku ty, jenže ti to poslední dobou začíná trochu kulhat.
a ty snad ano? miki tu postnul clanek, kde se pise, cituji:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host