stano. píše: 05.10.2021 17:55
enjoy píše: 05.10.2021 17:14
Stano:
řekni o nějakém vrcholném politikovi, co udělal skvělého. Já tě o to prosím.
Vo vasich realiach neviem menovat. Ti, ktori zabezpecili vstup do EU. Spravili reformy, znizili zadlzenie statu. Zlepsili zdravotnictvo, skolstvo. Urcite nevyriesili vsetky problemy, staci, ze zmenili smer k lepsiemu.
Bures jedine tak nahrabal zo statneho sebe a nieco hodil ludom. Nekoncepcne, cisto len na dlh.
Můj názor je, že Babiš je nyní chudší, než když do politiky vlezl. Jeho pohnutky podle mě nebyly majoritně finanční, ale mocenské(na čemž upřímně nevidím nic špatného, když jsi miliardář, tak už ti chybí jen ten vliv. Je to trošku jiný princip uvažování, než nás zamestnanců).
Kdyby do politiky nelezl, byl by prakticky neviditelný a mohl vydělat jiné miliardy.
Viděl jsem debatu na primě, dva dny zpátky, jak tam byl Babiš, Bartoš, Fiala, Okamura. Babiš, dotčenej, vytočenej a podrážděnej(nejvíc se podobá normálnímu člověku, co má emoce), ale vyjadřuje se pro lidi celkem srozumitelně.
Bartoš.., fakt mu nikdo z jeho PR nedokáže sundat ty sračky z hlavy?? A koho je vlastně cílovka? Umělců a tzv. intelektuálních huličů?
Fiala...tenhle.. nevím jak ho nazvat.. jen ho vidím a řeknu si idiot. Slizká kreatura člověka. Víc k němu nemám potřebu říct.
Okamura.. Vážně? Nejsem ani ultras Sparty ani jiné IQ tykve, takže taky tečka.
Co je tam dál???