Stanley_vy píše: 16.09.2021 12:06
Naštěstí, jako "moderátor", teda pardon, asistentka přes pravopis (jak sám před časem psal), může upravovat kterýkoliv příspěvek, tedy vč. svého "názoru", aniž by o tom někdo z autorů věděl (jak předvedl včera). Na druhou stranu se ohání tím, že někdo (Stano) upravil svůj příspěvek (za minutu po odeslání, vč. toho, že editace byla vidět) a jeho (mikiho) reakce za dvě hodiny na tentýž příspěvek nedávají smysl.
Prostě vzor férovosti, inteligence, konzistentnosti, kritického myšlení, "neOvce"!
To, že to upravím, jsem psal. Že jsem neudělal poznámku v daném příspěvku je moje chyba. Beru.
Mezi tím, než jsem reagoval, tak tam nějaké příspěvky od stana zmizely. Z mobilu to nevidím, ale byly tam odstraněny uživatelem stano asi dva, nebo tři. Proto třeba moje reakce nedávají smysl. Můžu to dohledat, ale už se mi nechce zapínat comp. Stejně je to ovšem jedno. Máte svoji pravdu.
Je vidět, že mě máš asi dost v lásce, že si perfektně pamatuješ co a kde jsem kdy napsal a případně to použiješ jinde a za jiných okolností. Já třeba na takové kraviny čas nemám, ale když se někdo nudí, proč ne .