SARS-CoV-2 (koronavirus)
- miki21
- Test driver
Re: SARS-CoV-2 (koronavirus)
No už jsi mi tu fakt chyběl.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Člen klubu
Som rad, ze suhlasis.
-
- Junior
-
- Člen klubu
Studie rastu ako huby po dazdi a media ich "zeru" ako horuce rozky. Zoberu hocijaky preprint a daju tomu bombasticky titulok. Volakedy by to pekne cakalo na peer review a preverenie, teraz sa to v ramci urychlenia vymeny informacii medzi vedcami a dalsimi profesionalmi da von ako preprint, ale chytaju sa toho media, casto to prekrutia. Moze nastat aj horsi pripad, niekto na tom zacne "staviat" rozhodnutia vo svojej praci (lekari, politici). Stavim sa, ze nikto z posielacov linkov ani nepozrie povodnu studiu.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť je to všechno totální bulvár
Koho to zajímá a kdo to čte? 

Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

- pbjun
- Test driver
Viděl jsi video, které jsem sdílel na seznamu? Asi neviděl. Ale shrnu Ti to, funkčnost vakcíny se určuje podle toho zda se Ti po podání vakcíny vytvoří neutralizační protilátky - tak se hodnotily i nové vakcíny. Zároveň je nutno dodat, že laboratoře nehledají neutralizační protilátky ale IGg a IGm protilátky, na druhou stranu dle studií co proběhly 99% lidí, s pozitivním testem na protilátky má neutralizační protilátky.Stanley_vy píše: 19.08.2021 16:32Kde jinde se protilátky uznavaji, mimo.Rakouska, když za to může Vojtech?pbjun píše: 19.08.2021 15:20 Vojtěch opět odmítl uznávat protilátky po prodělaném covidu. Imunologové hromadně tvrdí něco jiného než právník, bohužel právník má aktuálně vyšší moc. Mi tím bylo opět potvrzeno, že vysrat se na očkování je správná cesta.
Neuznávat protilátky znamená srát lidem na hlavy. A já si na hlavu srát nenechám, žádné očkování prostě nebude. I na základě informací co mám a bohužel nemohu zveřejnit (vojáci, zdravotníci).
- Stanley_vy
- Člen klubu
Většinou neprectou ani ten článek. Protože pod bombastickym článkem se pak skrývá něco, čím se střílí do vlastní nohy.
Před chvílí jsem poslouchal komentář k dnešnímu rozhodnutí o protilatkach. Zadní "správní odbornici", ale prostě se nedokázali shodnout, zd sno či ne, a rak do odložili na září, kdy, už snad bude více podkladů a studií, které by uznávání protilátek mohlo podpořit. K odhadum celkové promorenosti tam padlo, že studie byla provedena na relativne málem vzorku v pomeru k poctu obyvatel ČR a hlavně pouze ve spadove oblasti jedné nemocnice, cimz nelze brát automaticky v potaz pro celou ČR.
- Stanley_vy
- Člen klubu
pbjun: Na to jsem se Te ale neptal. Já si třeba nenechám seat na hlavu a budu jezdit na červenou. Protože kolikrát z jiných směru nikdo nejede.
Tak znova:
Kde jinde se protilátky uznavaji, mimo.Rakouska, když za to může Vojtech?
Tak znova:
Kde jinde se protilátky uznavaji, mimo.Rakouska, když za to může Vojtech?
- pbjun
- Test driver
Mi je úplně jedno kde je uznávají chápeš? Můj zaměstnanec odvádí velmi špatnou práci a bohužel není šance jej odvolat ani vyhodit ani soudy nepomůžou. Ano Vojtěch je totiž pořád státní zaměstnanec a jelikož stát platím i já tak je prostě můj zaměstnanec. A jeho práce je se starat abychom tady mohli žít normálně. Dokud nebudou uznávat protilátky tak je to jen kšeft se zdravím - a bohužel se už začíná projevovat to, že opravdu jde u očkování o zdraví a bohužel aktuálně jde i o zdraví budoucí generace...
- Stanley_vy
- Člen klubu
Mně je úplně jedno, ze protilátky neuznávaji. Všichni mají možnost se očkovat a můj zaměstnanec Vojtěch odvádí dobrou práci, když čeká s rozhodnutím na dostatek podkladů.
Co tam máš dal? Ohanis se strachem o zdraví budoucích generaci, ale jde ti jen o sebe...
Co tam máš dal? Ohanis se strachem o zdraví budoucích generaci, ale jde ti jen o sebe...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pbjun protilátky nechrání proti těžkými průběhu a hospitalizaci a už vůbec ne abys to znovu chytnul.V tom je ten celej zakopanej pes.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

- pbjun
- Test driver
fofok: očkování je úplně to samé jako prodělání choroby chápeme? Očkovaní chytaj covid stejně, virovou nálož mají stejnou... Tak co to tady pořád melete o tom, že očkování chrání před vším... Dělá prd, jen Ti podělá tělo - povíme si za pár let až všechno co my už víme budete vědět i vy co nevíte a jen věříte kecům vlády...
- pbjun
- Test driver
Tady to máte chytráci... očkování na nic... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ocko ... .seznam.cz
- Stanley_vy
- Člen klubu
Ty ses taky dobře vyplachlej! As ví Volného bloku počítám.pbjun píše: 19.08.2021 21:06 Dělá prd, jen Ti podělá tělo - povíme si za pár let až všechno co my už víme budete vědět i vy co nevíte a jen věříte kecům vlády...
V zom článku chybí zásadní informace a to, že ravdepodobnost přenosu delty snižuje očkování o 60%. A z těch 40%, co jí dostanou, bude 95% s lehkým prubehem. Kdyby tě zajímalo, kde jsem to vzal, tak v článku na stejné téma, co tu byl před pár hodinami sdílen. Tak hledej a hlavně CTI! Ale chápu, že je to těžší než pripojovat konektory na základní desku...
- pbjun
- Test driver
Tak namyšleného člověka jako jsi ty aby člověk pohledal. Povíme si za pár let. Ale prozradím Ti jednu zásadní informaci, kterou se jen tak nedovíš - lidé, kteří přijdou na příjem do špitálu s jistými potížemi se jako první ptají "jste po očkování na covid?"...