SARS-CoV-2 (koronavirus)
- Stanley_vy
- Člen klubu
Re: SARS-CoV-2 (koronavirus)
pbjun: Já vím, že ty seš takovej Robin Hood a Jánošik v jednom, k tomu trochu i Steve Jobs, ale zkus si najít odpověď v příspěvku výše.
- Sentik
- Test driver
Náš socík systém zdravotního bude hlavně časem asi neudržitelnej, lidi do něj platí zoufale málo a chtěj zoufale moc. Protože maj právo! (nebo je v nich pořád ten pocit vzbuzován).
Vždyt i to blby očkování by si mohl každej zaplatit sám, to snad nikoho nevytrhne
A na mne (jako na každýho) taky jednou dojde a z čistýho plátce můžu potřebovat péči za bambiliony, nikdo neví. Né vždy má systém takový "štěstí" že plátce zemře rychle a bez nutnosti léčby.
Ale vyřvávat, že nenaočkovaní pak budem vyhazovat z nemocnic (v nadsázce), aby udělali místo pro Nejlepší lidi, no nevím
No a navážet se do pbjuna proto, že platí daně, zdravotní systém moc nezatěžuje, naopak do něj odvádí, v očkování pro sebe (protilátky) nevidí rozumnej důvod - proč?
Ač jsem mladší, méně chápající, prostě né ten Nejlepší člověk, tak rozhodně neovlivnuju ty starší, aby se nenechali očkovat. Znova opakuju, že je ještě rozvážim po Očkocentrech a mám deprese z těch neumětelů důchodců na silnici
Takže ne, nepřesvědčuju, naopak je do mě hlučně hučeno... Zatím zbytečně, neni důvod.
Vždyt i to blby očkování by si mohl každej zaplatit sám, to snad nikoho nevytrhne

A na mne (jako na každýho) taky jednou dojde a z čistýho plátce můžu potřebovat péči za bambiliony, nikdo neví. Né vždy má systém takový "štěstí" že plátce zemře rychle a bez nutnosti léčby.
Ale vyřvávat, že nenaočkovaní pak budem vyhazovat z nemocnic (v nadsázce), aby udělali místo pro Nejlepší lidi, no nevím

Tady se zas vrátím o pár stránek zpět. Souhlasim, ale ze statistiky mi vychází, že lidi pod 50/40 to moc nevytrhnou... Já ve svym okolí/rodině mám proočkováno vše 50+, takže asi cajk, ale jinde to tak neni.Stanley_vy píše: 06.08.2021 11:05 A nikdo si pořád neni jistý tím, zda aktuální proočkovanost stačí k tomu aby další peak nepřišel, vir neměl dost prostoru mutovat mezi nakaženými. Říkad v této fázi "nemoc není" je prostě z cesty...
No a navážet se do pbjuna proto, že platí daně, zdravotní systém moc nezatěžuje, naopak do něj odvádí, v očkování pro sebe (protilátky) nevidí rozumnej důvod - proč?
Ještě se musím vrátit k tomuhle...Stanley_vy píše: 06.08.2021 10:04 Navíc jsou to spojené nádoby, kdy hlučící, méně chápající, mladší, ovlivní ty starší, rizikové. Proto je potřeba neustále uvádět dezeinformace na pravou míru. Jijak se z toho budeme hrabat opravdu dlouho...
Ač jsem mladší, méně chápající, prostě né ten Nejlepší člověk, tak rozhodně neovlivnuju ty starší, aby se nenechali očkovat. Znova opakuju, že je ještě rozvážim po Očkocentrech a mám deprese z těch neumětelů důchodců na silnici

Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
- Stanley_vy
- Člen klubu
Ano. Ale teď řešíme aktuální potřebu/problém. A opět mají "právo" hlavně ti, kdo odmítají pro snížení rizka udělat naprosté minimum - očkovat se, když mohou.Sentik píše: 06.08.2021 11:11 Náš socík systém zdravotního bude hlavně časem asi neudržitelnej, lidi do něj platí zoufale málo a chtěj zoufale moc. Protože maj právo! (nebo je v nich pořád ten pocit vzbuzován).
Neměl bych s tím sebemenší problém (myslím, že většina očkovaných asi s výjímkou části důchodů).Sentik píše: 06.08.2021 11:11 Vždyt i to blby očkování by si mohl každej zaplatit sám, to snad nikoho nevytrhne![]()
Ale proč ne, Měl jsi možnost eliminovat riziko o 95% a neudělal jsi to? Tady vedle je řada pro tebe. Neřeším tím, a znám takové, co se očkovat opravdu nemohou.Sentik píše: 06.08.2021 11:11
Ale vyřvávat, že nenaočkovaní pak budem vyhazovat z nemocnic (v nadsázce), aby udělali místo pro Nejlepší lidi, no nevím![]()
Nevrthnou zdravotnictví, ale jsou poolem pro potenciální šíření a vznik mutací. Navíc na jaře po tom, co si vir "prošel důchoďáky" a začalo očkovaní, přibývali případy v mladších kategoriích. A pokud se neočkují "mladí", vzbudzuje to pochybnosti v nerozhodnutých "rizikových".Sentik píše: 06.08.2021 11:11
Tady se zas vrátím o pár stránek zpět. Souhlasim, ale ze statistiky mi vychází, že lidi pod 50/40 to moc nevytrhnou... Já ve svym okolí/rodině mám proočkováno vše 50+, takže asi cajk, ale jinde to tak neni.
On to ví.Sentik píše: 06.08.2021 11:11

Řešíš jednotlivosti. Mně jde o různé Volné, Csákové, Šmuclery a ty, kteří jejich ničím nepodložení moudra šíří dál mezi podobně chytré. A pak si nenechají píchnout "svinstvo", ale vyhulí dvě krabky denně?Sentik píše: 06.08.2021 11:11Ještě se musím vrátit k tomuhle...Stanley_vy píše: 06.08.2021 10:04 Navíc jsou to spojené nádoby, kdy hlučící, méně chápající, mladší, ovlivní ty starší, rizikové. Proto je potřeba neustále uvádět dezeinformace na pravou míru. Jijak se z toho budeme hrabat opravdu dlouho...
Ač jsem mladší, méně chápající, prostě né ten Nejlepší člověk, tak rozhodně neovlivnuju ty starší, aby se nenechali očkovat. Znova opakuju, že je ještě rozvážim po Očkocentrech a mám deprese z těch neumětelů důchodců na silniciTakže ne, nepřesvědčuju, naopak je do mě hlučně hučeno... Zatím zbytečně, neni důvod.
Je náhoda, že, jak sám tvrdí, není u mikiho doma nikdo očkován? Kolik lidí v rodine ballua se asi naočkovalo nebo mu to aspoň přiznalo? Je náhoda že onkologicky nemocné matce pbjuna doktor očkovaná "nedoporučil"? Já nevím.
A dnes poslední dlouhý příspěvek. Kdo chtěl a mohl pochopil.
- pbjun
- Test driver
Tak jelikož máti měla imunitu pod 50% tak hrozilo, že na to očkování reálně zemře. Je to velice jednoduché, když jsi na biologické léčbě tak se odkládá i očkování na tetan atd a naprosto se nedoporučuje očkování proti chřipce atd. Doporučuje se léčbu zastavit, nechat tělo aby se z toho vyhrabalo + se dávají injekce něčeho co zvyšuje produkci bílých krvinek. Pak se naočkuje a léčba se následně nasadí znovu. Problém je, kdy samotné přerušení léčby znamená obrovské riziko návratu onemocnění - defacto stačí léčbu zastavit na týden a člověk se může dostat do takové fáze, že už mu není pomoci - bavíme se o 4. stádiu rakoviny - metastáze do skeletu.
-
- Člen klubu
K predposlednemu odstavcu Stanleyho odporucam nastudovat co je to Kognitivna disonancia.
pbjun: Takze covid by dala bez problemov.
pbjun: Takze covid by dala bez problemov.
- Stanley_vy
- Člen klubu
pbjun: Díky za vysvětllení. Tak jen doufat, že další Covid nebude...
- pbjun
- Test driver
stano: covid kupodivu dala bez problémů, měla ho v lednu - týden se jí špatně dýchalo
Edit: jo a na rentgenu měla výpotek na plicích, ale ten se vstřebal - to právě potvrdilo i ten proběhlý covid v lednu, na rtg byla v únoru cca měsíc po covidu.
Edit: jo a na rentgenu měla výpotek na plicích, ale ten se vstřebal - to právě potvrdilo i ten proběhlý covid v lednu, na rtg byla v únoru cca měsíc po covidu.
- enjoy
- Test driver
Sentik, mně osobní útoky vůbec nevadí, to jen tady se dává ban za každý znak renaultu.
"Dovedeš pochopit, že jsou lidi s takovym zdravotním stavem, že se tři doktoři nejsou schopny dohodnout a doporučit/nedoporučit očkování? "
Všimnul sis, že doktor ti skoro nikdy nedá jasnou odpověď, pokud cítí, že by to mohl pak být pro něj problém? Takhle totiž doktoři fungují. Kor když na to absolutně nemají kvalifikaci.
"Dovedeš pochopit, že jsou lidi s takovym zdravotním stavem, že se tři doktoři nejsou schopny dohodnout a doporučit/nedoporučit očkování? "
Všimnul sis, že doktor ti skoro nikdy nedá jasnou odpověď, pokud cítí, že by to mohl pak být pro něj problém? Takhle totiž doktoři fungují. Kor když na to absolutně nemají kvalifikaci.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
-
- Člen klubu
stano. píše: 06.08.2021 09:59 Onkolog je alibista. Keby odporuci ockovanie, tak komplikacie idu na neho. Keby sa ale prirodzene nakazi, ma nebodaj kriticky priebeh, tak to povie, ze on za to nemoze, on s tym nic nema.
A toto je casto dovod u doktorov, preco ludi do ockovania netlacia.
- Sentik
- Test driver
Aha, takže poslouchat doktora, kterej očkování doporučí, ale nikoliv už toho, co ho nedoporučí, protože ten je fujky, ví hovno a jde mu hlavně o to, aby si chránil vlastní prdel
Dobrá, dobrá, no raději nee.

Wiki:
-
- Člen klubu
Ak teda prekonala covid bez problemov a tvrdit, ze ockovanie by prezila na 50%, je dost odvazne.
Uz sa vie, ze covid nie je len plucne ochorenie. Ma vplyv aj na dalsie organy (srdcovocievny system, mozog, oblicky, pecen,...). Vyhodnotil niekto ci a ako to malo vplyv na jej stav?
Uz sa vie, ze covid nie je len plucne ochorenie. Ma vplyv aj na dalsie organy (srdcovocievny system, mozog, oblicky, pecen,...). Vyhodnotil niekto ci a ako to malo vplyv na jej stav?
-
- Člen klubu
Esteze chapes pisanemu textuSentik píše: 06.08.2021 12:43 Aha, takže poslouchat doktora, kterej očkování doporučí, ale nikoliv už toho, co ho nedoporučí, protože ten je fujky, ví hovno a jde mu hlavně o to, aby si chránil vlastní prdel![]()

- enjoy
- Test driver
Já osobně jsem se pro očkování nerozhodl na základě rady jakéhokoliv doktora, ať už s kvalifikací k problému nebo bez ní.Sentik píše: 06.08.2021 12:43 Aha, takže poslouchat doktora, kterej očkování doporučí, ale nikoliv už toho, co ho nedoporučí, protože ten je fujky, ví hovno a jde mu hlavně o to, aby si chránil vlastní prdel![]()
Ty se naopak zaštiťuješ názorem lidí(doktorů), kteří absolutně nemůžou kvalifikovaně říct co a jak(a taky to nedělají, protože vědí, že by měli dříve nebo později problém). To, že mají před jménem MUDr. z nich vážně odborníka na viry opravdu nedělá. Oni ti pouze říkají svů občanský názor. Stejně, jako kdejakej pepík na konspiračním webu nebo kdekoliv.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
- Sentik
- Test driver
Opět paráda
Tzn. ty ses pro očkování rozhodl sám (zcela jistě správně), ale bez vzdělání v daný oblasti a já ti to přeju, nehodnotim, netvrdím, že si kvůli tomu blb a co já vim.
Doktor jinýmu člověku očkování nedoporučí /zná jeho zdravotní stav, konzultuje to s dalšíma doktorama/, ale jeho názor netřeba brát vážně, protože ač má před jménem MUDr., tak to není žádnej odborník.
No a ted si představ, že tu jsou lidi, kteří se neočkovat rozhodnou taky sami - i bez konspiračních nesmyslů. Ale zase špatně
EDIT:
Je to jinak dost sranda, já tenhle thread nechtěl ani otevírat, protože jsem přesně věděl jak to dopadne. Ale pak jsem viděl jak je tu pár lidí jako pbjun nebo miki, který maj prostě jinej názor a jak tu na ně nalítáváte jak sršáni. Tak mi to prostě nedalo, to je stejný jako když cikáni po ceste z hospody poštuchovali známýho, člověk ví, že to dopadne blbě, ale stejně do toho vleze (protože by se jinak styděl) a "ono to nějak dopadne"
Rozumíte, my pitomci neočkovaný, musíme trochu držet spolu
Abysme se mezi Nejlepšíma lidma s tečkou neztratili... 
A to vás mam jinak víceméně všechny rád

Tzn. ty ses pro očkování rozhodl sám (zcela jistě správně), ale bez vzdělání v daný oblasti a já ti to přeju, nehodnotim, netvrdím, že si kvůli tomu blb a co já vim.
Doktor jinýmu člověku očkování nedoporučí /zná jeho zdravotní stav, konzultuje to s dalšíma doktorama/, ale jeho názor netřeba brát vážně, protože ač má před jménem MUDr., tak to není žádnej odborník.
No a ted si představ, že tu jsou lidi, kteří se neočkovat rozhodnou taky sami - i bez konspiračních nesmyslů. Ale zase špatně

EDIT:
Je to jinak dost sranda, já tenhle thread nechtěl ani otevírat, protože jsem přesně věděl jak to dopadne. Ale pak jsem viděl jak je tu pár lidí jako pbjun nebo miki, který maj prostě jinej názor a jak tu na ně nalítáváte jak sršáni. Tak mi to prostě nedalo, to je stejný jako když cikáni po ceste z hospody poštuchovali známýho, člověk ví, že to dopadne blbě, ale stejně do toho vleze (protože by se jinak styděl) a "ono to nějak dopadne"

Rozumíte, my pitomci neočkovaný, musíme trochu držet spolu

A to vás mam jinak víceméně všechny rád

Wiki:
- Stanley_vy
- Člen klubu
Jedna věc je mít jiný názor (ať už "věcně" - bpjun a protilátky nebo ideologicky - miki, který by se napřed pomalu utloukl po Sputniku). Ale je fajn si ho taky umět obhájit, když seš konfrontován s fakty. Výsledek je pak ten, že sem hážou odkazy, kterým sami nerozumí, nebo si udělají závěr z "bulvárního" nadpisu či předmluvy, ale je jim jedno že uvnitř je psáno něco, co s jejich názorem není konzistentní. Hlavně, že to doplní posměvačným smajlíkem, řečmi, že očkování jsou pod vlivem Bureše, EU, USA, iluminátů a že to tady dá Landa dohromady (pár stran zpět).Sentik píše: 06.08.2021 13:09
EDIT:
Je to jinak dost sranda, já tenhle thread nechtěl ani otevírat, protože jsem přesně věděl jak to dopadne. Ale pak jsem viděl jak je tu pár lidí jako pbjun nebo miki, který maj prostě jinej názor a jak tu na ně nalítáváte jak sršáni. Tak mi to prostě nedalo, to je stejný jako když cikáni po ceste z hospody poštuchovali známýho, člověk ví, že to dopadne blbě, ale stejně do toho vleze (protože by se jinak styděl) a "ono to nějak dopadne"![]()
Rozumíte, my pitomci neočkovaný, musíme trochu držet spoluAbysme se mezi Nejlepšíma lidma s tečkou neztratili...
A to vás mam jinak víceméně všechny rád![]()
Stejně jsou jen dva scénáře, jak to dopadne:
1) Zima bude v pohodě - "vidíte, nejsme očkovaní, vir zmizel, jen blbci se očkovali."
2) Bude další Lockdown - "vidíte, očkování stejně nefunguje, jen blbci se očkovali."