SARS-CoV-2 (koronavirus)
- pbjun
- Test driver
Re: SARS-CoV-2 (koronavirus)
Já bych Vám něco řekl... Ale musel bych urazit většinu slováků a ekonomů takradši nic. Jen to, že když někdo napíše, že má tituly z makro a mikroekonomie tak rozumí vakcínám tak není co dodat. To je jako když někdo napíše, že je kominík tak umí kopat tunely pod prahou. A to ať se na mě někdo nezlobí, ale vzpamatujte se. Já mám ženu ve zdravotnictví, dělá v laboratoři a mám informace přímo z terénu, ale nějakej ekonom mě tady bude poučovat o tom jak funguje vakcína. Maj tam imunologa a ten jasně řekl, že nemoc dělá protilátky a očkování taky. Akorát když proděláte nemoc tak projde přes sliznici takže vyvolá KOMPLEXNÍ imunitní reakci vč. slizniční imunity - to je ten zásadní rozdíl pánové, injekce do svalu nevytvoří slizniční imunitu, proto většina naočkovaných tu nemoc chytne znova - prostě to přes tu sliznici projde a nazdar - tady bude výhodná vakcína co se připravuje jako sprej do nosu.
A teď si sem nasázejte zase články jak právník Vojtěch se s vým mesesem, kde není ani jeden imunolog natož klinický imunolog říkají, že protilátky nic neznamenají... A strašně si to všecko užijte a povíme si až se projeví nežádoucí účinky vakcíny - nedávno jsem četl, že v izraeli mají nárůst zánětů srdečního svalu o 2500% cca 6 měsíců po aplikaci druhé dávky...
A teď si sem nasázejte zase články jak právník Vojtěch se s vým mesesem, kde není ani jeden imunolog natož klinický imunolog říkají, že protilátky nic neznamenají... A strašně si to všecko užijte a povíme si až se projeví nežádoucí účinky vakcíny - nedávno jsem četl, že v izraeli mají nárůst zánětů srdečního svalu o 2500% cca 6 měsíců po aplikaci druhé dávky...
-
- Člen klubu
Ved najvacsi odbornik na virusy je u vas nejaky zubar a u nas zas dietolog
Sliznicnu imunitu? Dokonca
Vynimocni jedinci. Takze ti zdravotnici, ktori sa cez zimu nakazili viackrat, su hoax? To len zapredane media nam klamu?

Sliznicnu imunitu? Dokonca

- Stanley_vy
- Člen klubu
Evidentně máš problém s pochopením i psaného textu (a nejsi tu sámpbjun píše: 02.08.2021 06:51 Já bych Vám něco řekl... Ale musel bych urazit většinu slováků a ekonomů takradši nic. Jen to, že když někdo napíše, že má tituly z makro a mikroekonomie tak rozumí vakcínám tak není co dodat. To je jako když někdo napíše, že je kominík tak umí kopat tunely pod prahou. A to ať se na mě někdo nezlobí, ale vzpamatujte se. Já mám ženu ve zdravotnictví, dělá v laboratoři a mám informace přímo z terénu, ale nějakej ekonom mě tady bude poučovat o tom jak funguje vakcína.

- pbjun
- Test driver
Ne, měli pozitivní PCR, nebyli nemocní. To je zásadní rozdíl.
To, že máš pozitivní PCR znamená, že tam ten vir byl - je tam jeho pozůstatek klidně mrtvého viru a PCR ho tam zachytí ještě 48 hodin po tom co slizniční imunita vir zabije. Proto je naprostá blbost posílat do karantény každého s pozitivním PCRkem a stejná blbost je dávat těmto lidem papír na půl roku s bezinfekčností protože samozřejmě nemoc mít nemuseli...
To, že máš pozitivní PCR znamená, že tam ten vir byl - je tam jeho pozůstatek klidně mrtvého viru a PCR ho tam zachytí ještě 48 hodin po tom co slizniční imunita vir zabije. Proto je naprostá blbost posílat do karantény každého s pozitivním PCRkem a stejná blbost je dávat těmto lidem papír na půl roku s bezinfekčností protože samozřejmě nemoc mít nemuseli...
- pbjun
- Test driver
Tak si pochopte text pánové https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ka ... .seznam.cz
konkrétně doporučím část článku:
"U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět a tam se očkování nedoporučuje."
A kdeže je to napsané ofiko co? Jakto že to ví jen zdravotníci co? No jo ono všichni se mají očkovat podle právníka co?
Zase podraz na normální lidi... Mimochodem, mladé holky u ženy v práci dostaly to samé doporučení - neočkovat pokud plánujete mít děti...
konkrétně doporučím část článku:
"U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět a tam se očkování nedoporučuje."
A kdeže je to napsané ofiko co? Jakto že to ví jen zdravotníci co? No jo ono všichni se mají očkovat podle právníka co?
Zase podraz na normální lidi... Mimochodem, mladé holky u ženy v práci dostaly to samé doporučení - neočkovat pokud plánujete mít děti...
- Stanley_vy
- Člen klubu
A ty s mikim plánujete otěhnět kdy?
Ve sdíleném článku se taky píše, že:
A ještě jsem taky během pár vteřina našel, že:
https://koronavirus.mzcr.cz/tehotne-a-k ... -covid-19/
https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/ ... 5%BEen.pdf
https://gynclin.cz/ockovani-proti-onemo ... no-nebo-ne
https://www.zpmvcr.cz/o-nas/aktuality/c ... u-je-mozne
https://pronatal.cz/cs/aktualita/ockova ... a-plodnost
Zase jste to prokoukli. Schválně je to "mix" odkazů od "právníka" a z klinik.

Ve sdíleném článku se taky píše, že:
. U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět a tam se očkování nedoporučuje. To naprosto chápu, ale nechápu, když se sestra, která pečuje o pacienty, nenechá očkovat a může nákazu šířit. Pokládám to za nezodpovědné v této situaci.
A ještě jsem taky během pár vteřina našel, že:
https://koronavirus.mzcr.cz/tehotne-a-k ... -covid-19/
https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/ ... 5%BEen.pdf
https://gynclin.cz/ockovani-proti-onemo ... no-nebo-ne
https://www.zpmvcr.cz/o-nas/aktuality/c ... u-je-mozne
https://pronatal.cz/cs/aktualita/ockova ... a-plodnost
Zase jste to prokoukli. Schválně je to "mix" odkazů od "právníka" a z klinik.
- ZaQik
- Admin
ja tam jednoho vidimpbjun píše: 02.08.2021 06:51 A teď si sem nasázejte zase články jak právník Vojtěch se s vým mesesem, kde není ani jeden imunolog ...

viz https://www.meses.cz/clenove/
(Prof. RNDr. Zdeněk Hel, Ph.D. - imunolog, University of Alabama, Birmingham, USA)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Člen klubu
Neboli chori? Dobre, poviem im, co som sa dozvedel od odbornika na internete. Ma zenu v labaku, urcite zmenia nazor na priznaky, ktore mali 

- pbjun
- Test driver
Zaqik: Ale noták... Přece umíme hledat ne? Profesor Zdeněk Hel je biochemik, profesor patologie (ze životopisu). Když si toho člověka najdeš tak zjistíš, že k imunologii jako takové se dostal v roce 2020 při řešení COVID-19. Jinak to imunolog opravdu není, ani vystudovaný ani nic. Má v rámci skupiny MESES funkci imunologa, ale imunologem je pouze nazván. A klinický imunolog je člověk z praxe, imunolog je člověk teoretik. Každopádně my tam nemáme ani jednoho z nich bohužel a podle toho to také vypadá.
"Promoval v roce 1990 na přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze v oboru biochemie. V roce 1997 získal velký doktorát na Katedře experimentální medicíny na McGill University v Montrealu. Po postdoktorandské stáži v National Cancer Institute, jež je součástí National Institutes of Health v Bethesde, nastoupil v roce 2003 jako odborný asistent na Katedře patologie lékařské fakulty University of Alabama (UAB) v Birminghamu ve Spojených státech amerických. Na UAB se dlouhodobě zabývá výzkumem viru HIV a jiných onemocnění. Od roku 2012 působil na Ústavu patologie UAB jako docent, od roku 2017 jako profesor. K roku 2020 se podílel se na výzkumu viru SARS-CoV-2 a jeho působení v lidském organismu. Se svým týmem zkoumal, jakou měrou se podílí neutrofily na průběhu a vážnosti onemocnění covid-19"
"Promoval v roce 1990 na přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze v oboru biochemie. V roce 1997 získal velký doktorát na Katedře experimentální medicíny na McGill University v Montrealu. Po postdoktorandské stáži v National Cancer Institute, jež je součástí National Institutes of Health v Bethesde, nastoupil v roce 2003 jako odborný asistent na Katedře patologie lékařské fakulty University of Alabama (UAB) v Birminghamu ve Spojených státech amerických. Na UAB se dlouhodobě zabývá výzkumem viru HIV a jiných onemocnění. Od roku 2012 působil na Ústavu patologie UAB jako docent, od roku 2017 jako profesor. K roku 2020 se podílel se na výzkumu viru SARS-CoV-2 a jeho působení v lidském organismu. Se svým týmem zkoumal, jakou měrou se podílí neutrofily na průběhu a vážnosti onemocnění covid-19"
- ZaQik
- Admin
ja treba v zivotopisu nemam nic o fordech ... a prece se na me spousta lidi kvuli fordu obraci o radu 

- pbjun
- Test driver
Hej nemůžeš srovnávat hrabání se v autech s rozhodováním o lidském zdraví přece. To už sám cítíš, že je blbost ne? Když je to patolog tak o imunologii ví kulové sorry. Imunologii měla i moje žena v jednom ročníku na výšce a to studovala zdravotního laboranta. Ale nic moc o tom neví, to by mohl dělat imunologa kdokoli...
-
- Člen klubu
Ved aj robi 

- ZaQik
- Admin
to by ses divil ... zmeny ABS/ESP nebo v PCM ci dokonce v RCM jsou nekdy zajimavepbjun píše: 02.08.2021 08:34 Hej nemůžeš srovnávat hrabání se v autech s rozhodováním o lidském zdraví přece.

jinak ten priklad byl zameren na to, ze z zivotopisu nevyctes vsechno, co tam hledas
- pbjun
- Test driver
Zrovna toto tam prostě být musí, imunolog má jiné zaměření a z životopisu jasně vyplývá, že dělal spíš patologa 2012 - 2017 jako docent od 2017 profesor. Až 2020 najednou imunolog. Taže do 2020 patolog pak hned imunolog a ještě ani klinický tzn. měl by to mít vysudované a s praxí zjevně do styku nepřišel (imunologickou praxí). Takže opravdu tak jak o nás rozhoduje právní, zpěvák, psycholog atd tak o nás rozhoduje imunolog, který si to vzal jako vedlejšák k patologii... Super.
-
- Člen klubu
Patolog vravi, co nechcem pocut >> on nie je imunolog.
Zubar vravi, co chcem pocut >> tlieskam.

Zubar vravi, co chcem pocut >> tlieskam.