Byl jsem v úterý nahodou ve Fordu, tak jsem se na to rovnou ptal .. pro moje auto to tam neměl, ani FordPass mi to zatím nevyhodil, tak nevím
Když to naskočí, tak se prej ozvou a vyskočí to ve FordPassu a SW přehrajou, případně prostě při garančce..
Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
No když to sem fofok háže, tak bych čekal, že je to něco plošnýho a velkýho
Neni to nakonec jen pro Německo?
Wiki: "Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
pri cteni jsem si vzpomnel na zacatek svoji stare galerie: ... v tovarne do auta namontovali 40% sroubu podle vykresu, dealer (da-li se to tak nazvat) dodal dalsich 30% a zbytek si stastny majitel domontoval sam (teda, v tovarne si to mysli). (viz viewtopic.php?f=97&t=25471&p=589604)