Ne opravdu se to mé osoby netýká. Očkování opravdu nepotřebuju, žena se očkovat nenechá, já také ne. Něco jiného je očkování na vážné choroby na které se opravdu umírá ve velké míře a reálně je velmi složité je vyléčit nebo se většinou ani nestihne správná diagnostika. Takže malý má všechna povinná očkování, s tím jsme potíže samozřejmě neměli, připlatili jsme si cca 9tis za to aby měl očkování proti meningokoku - ten když člověk dostane tak večer přijde s bolestí hlavy a chřipkou ráno ho vezou a do 24 hod to má zpravidla za sebou, to je podle mého opravdu závažné onemocnění proti kterému očkování smysl má. Proti chřipce sem se neočkoval nikdy a taky jsem chřipky v životě moc nemíval a když ano tak mám chřipku na jedno vypocení. Covid jsem měl reálně 3 možná 4 dny pak už jen zbytky - vykašlávání atd, ale už bez příznaků - fakt se mám na něco takového očkovat? Sorry to fakt ne
Mimochodem on ten covid by taky asi vypadal jinak kdyby ty lidi co ho chytli léčili, kdysi když si dostal respirační virové onemocnění tak jsi dostal něco na utlumení kašle aby ses neudusil, nějaké vitamíny a pak něco na suchý kašel. Dnes když máš covida což je prostě teplota kašel atd tak Ti řeknou až budete mít po covidu tak se ozvěte, nikdo Vás neprohlídne, nedá žádnou podpůrnou léčbu atd, řeší Vás až když dojedete do špitálu což řekněme si na rovinu je trošku pozdě ne?