Tak já se informoval u doktorky a ona, když bude vědět více tak mi dá vědět. Včera volala, že ano a brzo dostanu kód. Dneska zavolala a dala kód Vše ofiko. Jinak bych holt čekal až na mě přijde řada.
Ford Kuga III, 1.5 EB (110 kw) Titanium, r.v. 2024
Ford Focus III, combi, 1.6 Ti-VCT (77 kw), r.v. 2017
Ford Focus II, combi, 1.6 16V (74 kw), r.v. 2010 - bylo
Mazda BA 323 GLE sedan, 1.8 16V (85 kw), r.v. 1997 - bylo
enjoy píše: 24.03.2021 09:49
Vážně jsi z toho tak nadšený?
A ty jsi chnicky nemocný nebo jak to s tebou je?
Nemocný. Spadám do výjimky, kterou dalo ministerstvo, tak mi ráno volala doktorka a sdělila kód
Viděl bych to na astmatického diabetika s pár alergiemi se sklonem k obezitě.
Opravdu je asi lepší v žádné rizikové skupině nebýt zařazen. Tak si to teda užij.
Fofo II 1,8 16v modrá combi Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Po třech týdnech, kdy se zavedla uzavera okresu, respiratory a rousky ve městě, a testovani ve firmách, začala čísla ocividneji klesat.
Opozice volá, otevřete okresy a zruste rousky v zastavbe (na prázdné ulici).
Podle zpráv, které jsou i zde často sdíleny, je zachyt ve firmách antigennimi testy minimální.
Mně z toho teda vychází, že fungují prave ty rousky (není možné to "obcházet rozestupy") a okresy (mobilita).
Jak to vidíte vy?
Naposledy upravil(a) Stanley_vy dne 24.03.2021 20:23, celkem upraveno 2 x.
tak vše částečně přispívá, když se to dodržuje a hodně lidí nedodržuje nic a hledají jak obcházet i základní pravidla .. třeba dělají díry do respirátorů atd. atd. (proto jsme tam, kde jsme a hýbe se to pomalu >> jen málo lidí se chová zodpovědně, ale i to málo zlepšuje výsledky ) ... v téhle fázi už je jediné "levné" řešení zavést plošné PCR testování + očkování aktivních skupin děti/pracující ..
Ja bych rekl, ze uz to hlavne nema moc kdo chytit, aspomn v mem okoli uz to prodelali skoro vsichni a ten zbytek o tom akorat nevi...
Vsechno otevrit, vladu zavrit