Jsme si ho přece zvolili v demokratických volbách. Kupodivu má stále dost vysoké preference. Ale upřímně - když se před volbami podíváte, co je na jídelníčku, je to jak volit mezi morem a cholerou, resp. dneska by se spíš hodilo "mezi africkou a brazilskou mutací Covidu".Sentik píše: 23.03.2021 09:26 Ač proti slovákům vůbec nic nemam, tak co jsme komu udělali, že nám sem karma přihrála toho slováka na post nejvyšší?![]()
![]()
Museli jsme moc moc zlobit![]()
Různá příčina, stejné chování, prostě se ta spojka posrala. Jeden kamarád mi říkal, že se dá řadit i bez spojky, že to zažil, dokonce se uměl i rozjet. Je to ale vyšší dívčí, běžný řidič to neumí a radši vezme auto na lano než by riskoval kromě spojky ještě převodovkuZAHRY píše: 23.03.2021 10:36 pkadecka: To mě se pedál normálně vrací - ten nezůstal viset. Jen ložisko se kouslo. Pedál mačkat jde, vrací se díky pružině, ale chodí prostě naprázdnoHold stane se
![]()
****pkadecka píše: 23.03.2021 11:55Různá příčina, stejné chování, prostě se ta spojka posrala. Jeden kamarád mi říkal, že se dá řadit i bez spojky, že to zažil, dokonce se uměl i rozjet. Je to ale vyšší dívčí, běžný řidič to neumí a radši vezme auto na lano než by riskoval kromě spojky ještě převodovkuZAHRY píše: 23.03.2021 10:36 pkadecka: To mě se pedál normálně vrací - ten nezůstal viset. Jen ložisko se kouslo. Pedál mačkat jde, vrací se díky pružině, ale chodí prostě naprázdnoHold stane se
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Bing [Bot] a 1 host