bavo je srdcovka. jazdil som s 325i coupe, cez vikend ma povozili na 330i kabriu a ma to svoje caro. Proste je to taky sen...mansart píše:Tak FoFo si pak necháš jako veterána a je to. A nevím co tolik naděláte s bavorákem.....

bavo je srdcovka. jazdil som s 325i coupe, cez vikend ma povozili na 330i kabriu a ma to svoje caro. Proste je to taky sen...mansart píše:Tak FoFo si pak necháš jako veterána a je to. A nevím co tolik naděláte s bavorákem.....
Jo jo taky u něho sedím a z okna vidím svoje modré žihadlo.....Taky bych teď dělal něco jinéhoomik píše:bavo je srdcovka. jazdil som s 325i coupe, cez vikend ma povozili na 330i kabriu a ma to svoje caro. Proste je to taky sen...mansart píše:Tak FoFo si pak necháš jako veterána a je to. A nevím co tolik naděláte s bavorákem.....
. Je s tym autom kopec sradny, proste to vie veci, ktore FF nevie... Napriklad len plynom to poslat na suchom asfalte do pretacaveho smyku a vykruzit nejaky pekny obluk.... ach jo. skoda,ze teraz musim sediet v praci pri kompe, kua....
Ved ja nic, a prassaty mi nespominaj. No ale aby som pri aute v cene nad 950000,- doplacal este aj farbu???? To pochopim pri 400000,-tis autach. Hej a aby sme, ja hovorim o kombikoch, preto tie vyssie cenyzirafak píše:Mrkni sa do cennika CechomTentokrat nam cenu mozu fakt zavidiet.
Je viac,ako vynikajuca.Alebo si skus poskladat v takej cene Passat-a a hned pochopis.
Jamaka,Jamaka.....radsej si priplatim metalizu za 20-tku,ako kozu,xenony,atd u konkurncie za 100 000-cejamaka píše:Ved ja nic, a prassaty mi nespominaj. No ale aby som pri aute v cene nad 950000,- doplacal este aj farbu???? To pochopim pri 400000,-tis autach. Hej a aby sme, ja hovorim o kombikoch, preto tie vyssie cenyzirafak píše:Mrkni sa do cennika CechomTentokrat nam cenu mozu fakt zavidiet.
Je viac,ako vynikajuca.Alebo si skus poskladat v takej cene Passat-a a hned pochopis.
...mě do garáže by chtělo přidatMacek píše:taky něco přidám![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host