Stano a mal som pravdu či nemal, keď som tu napísal, že ste úplne rovnako v prdeli ako všeci ostatní?

Sobota 3707..
Stano a mal som pravdu či nemal, keď som tu napísal, že ste úplne rovnako v prdeli ako všeci ostatní?
Ano, chci se nechat ockovat. A to co nejdrive. Nevim totiz o jedinem rozumnem duvodu, proc to nepodstoupit. Schvalila to Kanada, Izrael, Velka Britanie a pokud to schvali i EU...Karel2 píše: 13.12.2020 10:19 taky by me zajimalo, jestli se tu nekdo necha naockovat v prvni vlne, nebo nenecha?
ja zatim ne, protoze neverim tem "rychlovakcinam", mozna bych mel jiny nazor, byt v nektere ohrozene casti populace a musel si dat na misku vah, jestli mit mozne komplikace s vakcinou, ci velkou pravdepodobnost velkych zdrav. problemu![]()
Cipovani, je uplna blbost a hovadina a tohle mi nikdo nevyvratiOzzman píše: 13.12.2020 13:11Ano, chci se nechat ockovat. A to co nejdrive. Nevim totiz o jedinem rozumnem duvodu, proc to nepodstoupit. Schvalila to Kanada, Izrael, Velka Britanie a pokud to schvali i EU...Karel2 píše: 13.12.2020 10:19 taky by me zajimalo, jestli se tu nekdo necha naockovat v prvni vlne, nebo nenecha?
ja zatim ne, protoze neverim tem "rychlovakcinam", mozna bych mel jiny nazor, byt v nektere ohrozene casti populace a musel si dat na misku vah, jestli mit mozne komplikace s vakcinou, ci velkou pravdepodobnost velkych zdrav. problemu![]()
Jeste je tu nekdo, kdo se tomu postavi celem, nebo bude zbytek vycurane vyckavat, az jak to dopadne a svuj strach bude skryvat za zasvecene uvahy o tom, jake jsou vakciny bezvadny kseft, o rychlovakcinach, o doporuceni osetrujiciho lekare k ockovani, o cipovani, o 5G?
Vedlejsi ucinky muze mit kazde ockovani a kazdy lek. Ja za necele 2 roky podstoupil 4 ockovani vcetne ockovani na chripku, chodim pravidelne davat krev a na transfuzce si nikdy na kvalitu me krve nestezovali.
A nez mi zacnete nadavat, kousnete se napred do jazyka. Muzete byt radi, ze budu - z vaseho pohledu - pokusnym kralikem, ktery to dela i pro vas.
Jeste by to chtelo dat prihlasovaci udaje do tveho mailu...ballu píše: 13.12.2020 14:47 Jen v před, ty náš hrdino.
https://t-mail.centrum.cz/download.php? ... r=55923882
Jestli chces sem dat video, nebo zvuk, musis to nahrat na youtube a nebo na uloz.to, popr nekam jinamballu píše: 13.12.2020 14:55 file:///storage/9016-4EF8/Android/data/com.android.chrome/files/Download/varova%CC%81ni%CC%81_pr%CC%8Ced_oc%CC%8Ckova%CC%81ni%CC%81m_TV_ne%CC%8Cmecka%CC%81%20(2).mp4
Nemas treba vira v pc nebo mobilu z tech preposilacek z mailu?ballu píše: 13.12.2020 14:58 Někdo se mně hrabal v profilu, něco napsat, popřípadě upravit pravopis nejde, vždy se to několikanásobně zkopíruje.
Že by záměr.????
UZ ta maju! Chcu ta umlcat!ballu píše: 13.12.2020 14:58 Někdo se mně hrabal v profilu, něco napsat, popřípadě upravit pravopis nejde, vždy se to několikanásobně zkopíruje.
Že by záměr.????
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host