https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... nicni_remy
určite nebude, je to obyčajný papier s potiskom ale... robili aj evidenciu s udajmi a vysledkom, takže skor či neskor by na to prišli... Ako na tých čo mali pozitívny výsledok a išli na iné miesto kde mali negatívny... a večer telefonát a pruser
asi jsem taky jedním z tech co to vyleželi, bo abych po týdnu šel na testy mi pripada zbytečný... tři dny jakože fakt únava, pálení na plycích jak kdybych běhal v zimě venku v mrazu... chodil jsem jenom ven do přírody , a žena se synem to asi nemeli vubec doufám, bo kluk dostal ve stejnou dobu to nejhorší očkování.. tak snad dobrý... alephofy píše: 29.10.2020 18:58 Nevím z čeho berou přesně čísla, ale to že tě nepošlou na testy je bohužel fakt. A i kdyby brali čísla jenom z testů, tak si vem kolik lidí to tady ve skutečnosti má a to znám spoustu lidí v mém okolí, co se zavřeli doma na týden a vyleželi se.
len za sobotu otestovali 2 581 113 ľudí, pozitívnych z nich bolo 25 850, teda približne jedno percento., stačí ked 1% ostane sedieť doma v karanténe na riti a nebude šíriť nákazu, a zdravotníctvo si na chvíľu oddýchne a da sa dokopymiki21 píše:a k čemu ti to je dobré, krom toho, že můžeš do práce?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot] a 1 host