Žádné teploty ani nic z toho, co popisuješ. A teď si vyber.

ja jsem pouze reagoval na balluovo povzdechnuti, ze sve zkusenosti zverejnuji jen ti s vaznym prubehem, co preziji.ale ano, castecne souhlasimmiki21 píše:Stejně jak se spoustou jiných nemocí.
Doufám, že jste nezanedbali roušky. Tady názorně jde vidět jak fungují.Stastlivec píše: 30.09.2020 20:48lekar s atestaci ARO starajici se v prvni vlne o covid pacienty je to samy jak onkolog? zacinas opravdu placat hlouposti, jen aby ses nevychylil od sveho standarduballu píše:To se nedá, abych nepomohl zdejším, kteří ještě dovedou mít vlastní názor.
Chceš popřít situaci v roce 1995?
To byla u moci klika ODS, kteří mají nyní největší pindy, jak se má co řešit. Tehdy měli možnost a lidi leželi na lehátkách na chodbě.
Je tu odkaz na doktora z JIP z Německa. 13 let praxe mimo obor virů, a všichni tu tleskáte. Žaloudík taky mimo obor se vyjádřil, a jeho názor je nepřijatelný, a nejen jeho.
Tak jaký názor přijmeš, ten, se kterým souhlasíš.
Já beru obě strany, ale jednostrané rozhovory pacientů, u kterých je dopředu známo, že budou žvanit o hrůzostrašném průběhu , neberu. Proč nedají rozhovor s těma, co se do rána vypotili, a za dva dny byli OK. Dle zveřejněných údajů je jich 80%, těch 20% jsou ti, co potřebuje Prymula a vláda.
mam v rodine nekolik pripadu, samozrejme nemaji chut ani potrebu cokoli psat na net, maji dost co delat s priznaky (vedeni jako lehky prubeh) - horecka, malatnost, bolest hlavy, bolest kloubu, ztrata cichu - na nic z toho paralen ani ibalgin nezabira, mimochodem jedna z nich je tchyne pracujici na ARO a vsichni se shoduji ze chripka je proti tomu pohodicka, nikdo to nevypotil za dva dny
A to zpívají na jevišti, vzdáleni mnoho metrů od diváků. Si představme co se stane, když si někdo dovolí prozpěvovat třeba někde na ulici, nebo nedej bože v zaměstnání a tak podobně. To musí být virová nálož pro okolímiki21 píše: 30.09.2020 15:20 Tak takové zdůvodnění nevymyslíš-
Výjimku budou mít „klasická divadla“ s činoherním repertoárem. Diváci budou moci vyrazit rovněž na balet, případně pantomimu. Smůlu budou mít naopak ti, kteří by chtěli poslechnout operní árie, operetu, neřkuli muzikál, neboť zpěv je rizikový, protože při něm dochází k intenzivnímu šíření koronaviru......
a co ze to mas z prvni ruky?ballu píše: 30.09.2020 21:54A zase JPP; ale já to mám z první ruky pánové, z dosti vysoké funkce v nemocnici, komedie , jde o něco jiného.
nechapu, jak na co se leci?ballu píše:Doufám, že jste nezanedbali roušky. Tady názorně jde vidět jak fungují.Stastlivec píše: 30.09.2020 20:48lekar s atestaci ARO starajici se v prvni vlne o covid pacienty je to samy jak onkolog? zacinas opravdu placat hlouposti, jen aby ses nevychylil od sveho standarduballu píše:To se nedá, abych nepomohl zdejším, kteří ještě dovedou mít vlastní názor.
Chceš popřít situaci v roce 1995?
To byla u moci klika ODS, kteří mají nyní největší pindy, jak se má co řešit. Tehdy měli možnost a lidi leželi na lehátkách na chodbě.
Je tu odkaz na doktora z JIP z Německa. 13 let praxe mimo obor virů, a všichni tu tleskáte. Žaloudík taky mimo obor se vyjádřil, a jeho názor je nepřijatelný, a nejen jeho.
Tak jaký názor přijmeš, ten, se kterým souhlasíš.
Já beru obě strany, ale jednostrané rozhovory pacientů, u kterých je dopředu známo, že budou žvanit o hrůzostrašném průběhu , neberu. Proč nedají rozhovor s těma, co se do rána vypotili, a za dva dny byli OK. Dle zveřejněných údajů je jich 80%, těch 20% jsou ti, co potřebuje Prymula a vláda.
mam v rodine nekolik pripadu, samozrejme nemaji chut ani potrebu cokoli psat na net, maji dost co delat s priznaky (vedeni jako lehky prubeh) - horecka, malatnost, bolest hlavy, bolest kloubu, ztrata cichu - na nic z toho paralen ani ibalgin nezabira, mimochodem jedna z nich je tchyne pracujici na ARO a vsichni se shoduji ze chripka je proti tomu pohodicka, nikdo to nevypotil za dva dny
Ještě napiš o těch v rodině, na co se léčí, pak to bude mít váhu argumentu.
Ale no tak , dle vaši teorie ani lékař jakéhokoliv zaměření nemá do víru co kecat, a najednou tu čtu , že i ten, co se s virem potkal u 80 letého pacienta na JIP má pádný argument tvrdit, že jeho ex má na svědomí vir.
A zase JPP; ale já to mám z první ruky pánové, z dosti vysoké funkce v nemocnici, komedie , jde o něco jiného.
Ten kdo má zdravý rozum, nenapadnutý virem, ví o co jde.
Zbytku je zbytečné něco vysvětlovat.
Nemáš tom trochu bordel? Jednou mě nazývá hloupým pinglem, teď víš, te se koukám z oken Home Creditu. Ať je pravda jedno není druhe (a nebo obojí) ani že jedno se nestydím. A hlavně neplacam pate přes deváté jako Ty. Holt jsem ještě nestihl dostudovat vysokou školu života...ballu píše: 30.09.2020 17:07To jsi si dovolil hodně,miki21 píše: 30.09.2020 15:50 Tak fajn, v Brně jsou cocoti, protože chodí před a po hokeji do hospody.... spokojený ?![]()
Teď čekám, kdy mě zjebe ballu.![]()
musíš mu věřit, víš jaký má přehled z okna Home creditu na Nových sadech?
Co hokej, ale co poslanci v čele s Mírou Kalouskem. Po zasedání sněmovny vymetají noční podniky.
Musel jsem odpovědět, když se to týká Komety, jinak zde sleduji, jak propaganda vymetá mozky.
Je smutné, jak jsou lidi ovladatelní.
To ; že jsi dostudoval hnojárnu, která je na úrovni práv v Plzni ??Stanley_vy píše: 30.09.2020 22:54Nemáš tom trochu bordel? Jednou mě nazývá hloupým pinglem, teď víš, te se koukám z oken Home Creditu. Ať je pravda jedno není druhe (a nebo obojí) ani že jedno se nestydím. A hlavně neplacam pate přes deváté jako Ty. Holt jsem ještě nestihl dostudovat vysokou školu života...ballu píše: 30.09.2020 17:07To jsi si dovolil hodně,miki21 píše: 30.09.2020 15:50 Tak fajn, v Brně jsou cocoti, protože chodí před a po hokeji do hospody.... spokojený ?![]()
Teď čekám, kdy mě zjebe ballu.![]()
musíš mu věřit, víš jaký má přehled z okna Home creditu na Nových sadech?
Co hokej, ale co poslanci v čele s Mírou Kalouskem. Po zasedání sněmovny vymetají noční podniky.
Musel jsem odpovědět, když se to týká Komety, jinak zde sleduji, jak propaganda vymetá mozky.
Je smutné, jak jsou lidi ovladatelní.
Stanley_vy píše: 30.09.2020 23:24 Je pravda, ze i pri své pochybné inteligenci umíš najít informace. V dnešní době to ale můj j hlupák. Není to taky poprvé co rady vytahujes neci soukromí. A pravdy je taky to, že já se nic z toho, co sis více či méně správně zjistil, nemusím stydět.
Ale Ty, by ses měl, Ballu stydět za to, co se z Tebe ve Tvém věku stalo. Dodnes si pamatuju, že jsme spolu mohli stat v lednu 2012 na srazu ve Futuru, bavit se a člověk si Tě mohl vážit. Dnes se z Tebe stal jen starý zapskly kokot zabedneby vlastní neschopnosti, neschopný chápat svět v souvislostech a vzpomínajíci na to, co bylo líp.
Věřím, ze nikdy nespadnu na Tvoji úroveň.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti