Sentik píše: 10.09.2020 15:43
Koupim si elektro auto, protože ekologie a dám na něj 465 laufů, aby vypadalo takhle...

Nechápu.
Protože ekologie? Kupuje si někdo malé auto s nízkou spotřebou protože ekologie? Kupuje si někdo diesel protože ekologie = nízké CO2? Přestavuje si někdo auto na LPG protože ekologie? Ani hovno

Každej si kupuje auto, jaký se mu líbí a na jaké má. Elektroauto si někdo kupuje, protože nízká cena za km (a výhody na parkování, vjezd do centra města atd.).
Celá aféra dieselgate je šaškárna a zákazníkům je úplně u prdele, jestli z výfuku jde 100 nebo 120 g CO2 na km...
Takže proč si někdo na teslu dá nárazník s fejkovými výfuky? Líbí se mu to, nic víc nic míň. Nebo to bere jako recesi. Na auto si lidi dávaj milion věcí jenom kvůli vzhledu, třeba ZaQik si dává auto do stylu STline, přestože to ST není. Proč by to mělo být špatně?
Já mám na autě křídlo (už jsem ho tak koupil) a je to jen o vzhledu, auto s ním jezdí úplně stejně jako bez něj, přitom některá auta maj křídlo funkční, kvůli přítlaku, jenže to je úplně jiná liga než moje rodinné přibližovatlo, co možná jen trochu líp vypadá než třeba obyčejná oktávka.