Přiznám se, že většinou umím pobavit lidi kolem sebe,ale včera jsem pobavil dokonce sám sebe. Jel jsem přes Prostějov pro přítelkyni a pak směrem na výlet do Beskyd přes Rožnov pod Radhoštěm, se zastávkou v obchůdku pro Eibach pružiny. Začalo to příjezdem do Prostějova -ulice kostelecká, je tam teď semafor, kvůli pracem na silnici, kde se buduje nový obchvat města. Koukám, že se předemnou hromadí auta a z leva směrem od Smržic stojí kamion s návěsem - navěs přes koleje. PRvní co mě napadlo - " střelec" zastavit si návěsem přes přejezd...naštěstí z obou stran je vidět na kilometr daleko, takže vlak by zastavil, spíš mě zarazilo že tam šofér měl malýho kluka v kabině. Tak jsem si řekl, že budu jednou dobrosrdečný a pustil jsem ho - šofér zamával, dokonce i zablikal a já se slovy nemáš za co, buď rád že nejel vlak pokračoval do města, kde asi za 300m vidím, že po kolejích jede vlak

Tak to hezky vyšlo, potom jsem si to frčel po městě malinko rychleji, tak jsem se zase uvědomil, protože jsem se blížil ke slepým rohovým místům, kde rádi stojí policatji a napadlo mě, že bych mohl ubrat, protože tam určitě budou z nudy zase stát. A co myslíte?

No byli tam! Na výletě jsme zamířili do Trojanovic a že to vezmeme nahoru lanovkou. Přijeli jsme s vnitřním pocitem jsem šel k lanovce, že určitě za chvíli pojede a tak jsmedošli k lanovce, koupili jízdenky, otočím se a lanovka se akorát rozjíždí. Úplně jsem si říkal - dneska jsem naprosto předvídající, všechno vychází, k*rva musím si vsadit, teď to výjde! A co myslíte? No h*vno, sedím v práci a ještě určitě x let budu