ballu píše:Stanley_vy píše:miki21 píše:Nebo jezdí stylem jak byl doteď zvyklý a nebojí se to pustit do vyšších otáček.

Já s 1.5, když se opravdu nehlidam a točim 3 - 5 tis., pohybuju se kolem těch 8 litrů. Jen jestli nám ballu nezapomněl říct, že jeho kamarád z hospody má pořád v kufru michacku nebo ta autem vozík s palatou cihel.

A ejhle, již to z tebe leze. Já když se nehlídal a jezdil v těchto otáčkách, tak ten dvoulitr bral 7,6. Nesmíš být trotl s dřevěnou nohou, a půjdeš níž jak já.

A nauč se číst, spolupracovník, musíš méně chodit do cukrárny, v hospodě se dovíš více. Ale nesmíš sedět u stolu s majiteli EB, to si budete přicmrndávat, jak máte výborné motory.
Třeba 1,1 Hunday, bral 9 L, motor se po 11 tis.km uvolnil a ustálil se na 7,5L. A tak mohu pokračovat, papírová spotřeba je jen papírová, realita je však jiná.
Z mě nic neleze, já zde na fóru svoji spotřebu sdílím vcelku pravidelně a určitě jsem si nové auto nekupoval kvůli spotřebě, abych řešil každou deci.
Co to znamená, že ses nehlídal? Zařadil jsi i pětku nebo naopak nejvýš trojku? Jak už Ti napsali níže, průměry ze sprint monitoru hovoří jasně. Já jsem s 2.0i ve FF2 taky pár tisíc km najel a vím, jak to auto jelo a za kolik. Taky zde neargumentuju tím, že jsem dojel do CH za šest.
Do hospody chodím často (jednu totiž provozuju) a tak dobře vím, co tam sedává za odborníky a jaká moudra z nich padají. Myslím, že bys zapadl.
A nechápu jak někdo může jezdit s 1.1 za 9, natož s novým. Já byl během zajíždění motoru pod dlouhodobým průměrem...