Ale PŘÍŠTĚ ... vydržím až do děkovačky !!!

JENŽE ... po minulé zkušenosti, budu naproti němu sedět s klidem.Kaca píše:noo to je fakt sedet proti nemu pri dekovacce bych ja osobne nedoporucovalauz sem ty veci jednou prala a porad to priserne smrdi vsechno
ale kaca myslela Skubiho skok do hladiskaFOCKI píše:jj, sedět v Danyho blízkosti je někdy hodně o hubuKaca píše:noo to je fakt sedet proti nemu pri dekovacce bych ja osobne nedoporucovalauz sem ty veci jednou prala a porad to priserne smrdi vsechno
![]()
já vím, já jen narážel na Danyho cit svrhávat vše co je na stole a jeho nehynoucí chuť polít všechnychmelko píše:ale kaca myslela Skubiho skok do hladiskaFOCKI píše:jj, sedět v Danyho blízkosti je někdy hodně o hubuKaca píše:noo to je fakt sedet proti nemu pri dekovacce bych ja osobne nedoporucovalauz sem ty veci jednou prala a porad to priserne smrdi vsechno
![]()
No nevím, přímo pod stanem moc stanovejch kolíků nebylo.Skubi píše:já si stejně myslím, že to bylo zakopnutí o stanový kolík popř. provaz ( by mě zajímalo kdo to tak postavil a bezpečnost práce na ně![]()
![]()
![]()
) a jako skok mezi diváky to jen vypadalo
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host