Karel2 píše: a tou babetou jsem myslel male 3 valce. Mozna jsi me nepochopil, ja brojim proti spolehlivosti techto motoru, ne vykonovym vlastnostem. Obratim to, jel jsi nekdy s COSWORTHEM a 4x4 ? Je to podobne jako kdyz nekdo tvrdi, ze je neco rychlesji a za stejny penize jako FFIII. Jde o poteseni z jizdy.
To máš pravdu nepochopil , jelikož si odepisoval "IvanSt " a ten nemá 3 hrnek
 .
  .COSWORTHEM a 4x4 jsem opravdu nejel a ani nevím kde bych ho měl hledat , jelikož jich moc po silnicích nejezdí

Ohledně srovnávání atmosferických a turbo motorů , možná by bylo lepší srovnávat tyto motory ve stejném obsahu a né ve výkonu
 , chtěl bych vidět to srovnání třeba 1.6 a 1.6 EB
 , chtěl bych vidět to srovnání třeba 1.6 a 1.6 EB  

Porad ale plati, pokud chi jezdit rychle, tak to musim nakrmit, zaplatit.
 Porad ale plati, pokud chi jezdit rychle, tak to musim nakrmit, zaplatit.  
 tímhle argumentem si mě dostal
  tímhle argumentem si mě dostal   

Tak koukni treba tady, podobnej motor
  Tak koukni treba tady, podobnej motor 
 při plném plynu ti klidně bude palubák ukazovat 50L/100km pokud ti to tedy dovolí zobrazit a bude z toho někdo usuzovat , že to auto v klasickém provozu budu žrát méně či více jako jiné při plném plynu ?? normálně smyšlející člověk asi ne , jelikož je to nic nevypovídající hodnota
 při plném plynu ti klidně bude palubák ukazovat 50L/100km pokud ti to tedy dovolí zobrazit a bude z toho někdo usuzovat , že to auto v klasickém provozu budu žrát méně či více jako jiné při plném plynu ?? normálně smyšlející člověk asi ne , jelikož je to nic nevypovídající hodnota