Záznamová Kamera
- Vitalish
- Zkušený
Re: Záznamová Kamera
Gingo:
zatím to tu ruší jen jeden typ, neboj ,-)
zatím to tu ruší jen jeden typ, neboj ,-)
- Gingo
- Nováček
Značku NOKII používám s obměnou již 15 let. Dobrý nápad, vyzkouším to .........Wolf2 píše:stačí použít mobil NOKIA s tímto prográmkem http://store.ovi.com/content/218754 a není potřeba kupovat žádnou kameru

FORD Mondeo 2,2 Duratorq TDCi ENTERPRISE 2012 5D 147 kW / 200 k 6st. manuál.
-
- Junior
Wolf2: Máš s tím programem zkušenost? Nebude 3,2Mpx málo?
- Vitalish
- Zkušený
pokud vím tak tenhle program neumí nahrávat video do jednotlivých souborů a následně je přemazávat nebo se pletu...?Wolf2 píše:stačí použít mobil NOKIA s tímto prográmkem http://store.ovi.com/content/218754 a není potřeba kupovat žádnou kameru
-
- Junior
Teď sem to stáhnul a zkusil, a vypadá, že po zapnutí nahrává, a po vypnutí nahrávaní uloží do .mp4 souboru, a vždy samostatně pro každé nahráání, a soubory pak mužeš sám mazat.
- Vitalish
- Zkušený
abris:
no a to je ten problém... respektive kouzlo on-borad kamery je to, že neřešíš její obsluhu = mazání a řešení kapacity záznamového media... on-boardovka prostě nahrává několikaminutové soubory (podle nastavení uživatele) a po zaplnění kapacity media přepisuje ty nejstarší ..
pro představu : na 16GB kartu nasypu cca 4 -5 hodin záznamu , nahrává se po cca. 100MB souborech a postupně se automaticky přepisuje ....

pro představu : na 16GB kartu nasypu cca 4 -5 hodin záznamu , nahrává se po cca. 100MB souborech a postupně se automaticky přepisuje ....
-
- Junior
Včera sem to stáhnul, uvidím jak to bude fungovat, ale ten software by měl být dost podobný, co jsem teď rychle proletěl nastavení, tak to taky nahává do 100mb souborů, ale jde to nastavit, ale nevím jeslti to přemazává ty starší.
A na druhou strnu, telefon máš u sebe vždy, a tu minutu na vymazání záznamů si najdeš.
Mohl by se k tomu vyjádřit někdo kdo to používá?
EDIT: A o kameře jsem hodně uvažoval, ale když sem se potom dozvěděl že existuje tenhle software, tak sem od toho upustil, takže odzkouším ten software v tel. a uvidím.
A na druhou strnu, telefon máš u sebe vždy, a tu minutu na vymazání záznamů si najdeš.

Mohl by se k tomu vyjádřit někdo kdo to používá?
EDIT: A o kameře jsem hodně uvažoval, ale když sem se potom dozvěděl že existuje tenhle software, tak sem od toho upustil, takže odzkouším ten software v tel. a uvidím.
Tento prográmek použím a jsem maximálně spokojený , rozlišení je dobrý ,nahrává to i zvuk uvnitř auta (muže i nemusí -volitelné ) ,další přednost tohoto prográmku je ,že zaznamenává pomocí vestavěné GPS-ky mobilu i aktuální polohu při záznamu . Stáhněte a zkuste 
Tady máte ještě jeden program http://store.ovi.com/content/51224?clic ... arch&pos=3

Tady máte ještě jeden program http://store.ovi.com/content/51224?clic ... arch&pos=3
- rapo
- Nováček
Pekne reseni, ale podle me by to chtelo jeste nejaky akcelerometr nebo neco co tu kameru po urcite (nejlepe nastavitelne) dobe vypne. Realna zkusenost kamarada, ktery se probudil druhy den s otresem mozku v nemocnici a vubec nic si nepamatoval. Asi usnul a sjel ze silnice, nic se mu nestalo, ale do dnes netusi jak k tomu doslo...
Mondeo Mk5 Titanium Combi 2017, 2.0 TDCi
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)
Focus II Trend Plus Combi 2010, 1.6 74kW (prodáno)
- vitacz
- Zkušený
No mě se kamera automaticky zapíná po zapnutí světel a po vypnutí světel se vypne.
- Gingo
- Nováček
Chytrý telefón, že pozná zapnutí a vypnutí světel ...............vitacz píše:No mě se kamera automaticky zapíná po zapnutí světel a po vypnutí světel se vypne.

FORD Mondeo 2,2 Duratorq TDCi ENTERPRISE 2012 5D 147 kW / 200 k 6st. manuál.
- ZAHRY
- .
zdravim - potrebuju sehnat kameru do auta - chtel bych se zeptat kdo s tim mate jakou zkusenost nasel jsem tuhle a tak jestli by byla prijatelna nebo ne http://interlink.tsbohemia.cz/connect-i ... 48266.html
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek
-
- Člen klubu
Odporucam najst si na youtube/inde na internete video z daneho modelu. Mozes byt (ne)milo prekvapeny kvalitou videa u niektorych modelov.
Takisto zalezi, v akom formate uklada kamera na kartu. Ak budes nahravat v HD a uklada nekomprimovane video, potrebujes aspon Class8 kartu (odporuca sa Class10), inak nebude stihat ukladat na kartu. A ani na 8GB kartu ti nevojde nejaky dlhy zaznam...
Takisto zalezi, v akom formate uklada kamera na kartu. Ak budes nahravat v HD a uklada nekomprimovane video, potrebujes aspon Class8 kartu (odporuca sa Class10), inak nebude stihat ukladat na kartu. A ani na 8GB kartu ti nevojde nejaky dlhy zaznam...
- Zdennal
- Nováček
Používám aplikaci AutoGuard pro Android. Má docela dost vychytávek i nastavení. Umí detekovat nehodu a na základě toho lze pak ukončit nahrávání po určité době nebo okamžitě. Kvalita záznamu se odvíjí od telefonu. Nahrává na pozadí s vypnutým displejem, neblokuje telefon ani jeho funkce, pouze při použití GPS není možné pak využívat navigaci. Ale to není povinné. Pouze vám pak chybí údaj o rychlosti. Nahrává v nekonečné smyčce, velikost souboru i max místo lze nastavit.
Je to placená aplikace. Ve verzi zdarma, neumí nahrávat na pozadí a blokuje telefon.
Je to placená aplikace. Ve verzi zdarma, neumí nahrávat na pozadí a blokuje telefon.
Ford Focus 1.8TDCi 85kW, 2003, wagon, Ghia, Moondust Silver, tempomat, Webasto TT-EVO 5
Ford Focus 1.8 16V 85kW, Ambient, 5D, 1999, Pacific Green
Ford Focus 1.8 16V 85kW, Ambient, 5D, 1999, Pacific Green
-
- Nováček
opakovana inzerce - trvaly ban
ZaQik
já mám tuto kamerku, sice dražší ale je super… s wifi, ihned možnost stažení do mob, nebo na mob si můžeš zorbazit aktuální děj
ZaQik
já mám tuto kamerku, sice dražší ale je super… s wifi, ihned možnost stažení do mob, nebo na mob si můžeš zorbazit aktuální děj