spotreba TDDi
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Všimly jste si že když dáte plnou, tak se nejdřív ručička ani nehne cca 120 až 140km, pak do pulky leze pomalu a za pulkou už zrychlí. Když jsem najel s Fofem prvně 550km a ručička byla na pulce, tak jsem skákal radostí, ale na celou nád¨rž jsem ještě 1100km neudělal
! U Fiesty je to skoro stejný, nejdřív to ubívá pomalu a pak fofr 

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- mansart
- Zkušený
Tak to je dobře že nejsem mimo. Já tady tohle tady nechtěl psát abyste mě neměli za blbceJozkablack píše:Všimly jste si že když dáte plnou, tak se nejdřív ručička ani nehne cca 120 až 140km, pak do pulky leze pomalu a za pulkou už zrychlí. Když jsem najel s Fofem prvně 550km a ručička byla na pulce, tak jsem skákal radostí, ale na celou nád¨rž jsem ještě 1100km neudělal! U Fiesty je to skoro stejný, nejdřív to ubívá pomalu a pak fofr

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to tak. Kdesi uz se to tu resilo, ale zrovna jsem to nemohl najitmansart píše:Tak to je dobře že nejsem mimo. Já tady tohle tady nechtěl psát abyste mě neměli za blbceJozkablack píše:Všimly jste si že když dáte plnou, tak se nejdřív ručička ani nehne cca 120 až 140km, pak do pulky leze pomalu a za pulkou už zrychlí. Když jsem najel s Fofem prvně 550km a ručička byla na pulce, tak jsem skákal radostí, ale na celou nád¨rž jsem ještě 1100km neudělal! U Fiesty je to skoro stejný, nejdřív to ubívá pomalu a pak fofr
. Mě to totiž taky tak přijde

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem to nasel, je to tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... sc&start=0zewl píše:jj, je to tak. Kdesi uz se to tu resilo, ale zrovna jsem to nemohl najitAle je to tak, ze naberes plnou, rafika prvnich cca. 100 km se vubec nehne, pak pomalicku se soura k pulce a pak proste spadne na nulu
Ne, vazne, proste od pulky dolu to jde hrozne rychle, ja si to hlidam dle najetych km a dle BC (dojezd)
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
takze vysledky jizdy s aditivem do nafty:zewl píše:Tak dneska jsem poprve nabral plnou TopQ (Kc 28 za litr u nas), pridal jsem aditivum, tak uvidim. Muj "velky" test zacina, vysledky tu hodim, jak vyjedu nejakou tu nadrz
nafta: Benzina TopQ (stale stejna benzinka + stejny stojan + stejna pistole

aditivum: Hekra start diesel
pocet km: cca. 3000 km
prumerna spotreba: 5.36 litru / 100 km.
Posledni nadrz dokonce za 4.84 litru (coz je vic jak 1000 km na nadrz).
Je to bez klimatizace, ale studenejsi starty, mesto (30%), dalnice (60%), okrsky (10%), pohodka, zadny zavody. Dalnice prevazne rychlost cca. 100-120 (obcas i 150).
Myslim, ze po techto vysledcich musim konstatovat, ze zustavam u tehle kombinace (aditivum+TopQ), protoze vysledky jsou vice nez vynikajici. Predtim Shell V Power diesel (najeto cca. 3600 km a 5.66 litru spotreba). Na naftu z Globusu (prvni cerpani) cca. prumer 6.7, takze krok dopredu to urcite je

diky Pelen za dobrej tip

- Ahmed
- Test driver
A TopQ bez aditiva zere kolik? Kdyz si pripocitas aditivum k palivu, nevychazi to cenove uplne stejne?zewl píše:takze vysledky jizdy s aditivem do nafty:zewl píše:Tak dneska jsem poprve nabral plnou TopQ (Kc 28 za litr u nas), pridal jsem aditivum, tak uvidim. Muj "velky" test zacina, vysledky tu hodim, jak vyjedu nejakou tu nadrz
nafta: Benzina TopQ (stale stejna benzinka + stejny stojan + stejna pistole)
aditivum: Hekra start diesel
pocet km: cca. 3000 km
prumerna spotreba: 5.36 litru / 100 km.
Posledni nadrz dokonce za 4.84 litru (coz je vic jak 1000 km na nadrz).
Je to bez klimatizace, ale studenejsi starty, mesto (30%), dalnice (60%), okrsky (10%), pohodka, zadny zavody. Dalnice prevazne rychlost cca. 100-120 (obcas i 150).
Myslim, ze po techto vysledcich musim konstatovat, ze zustavam u tehle kombinace (aditivum+TopQ), protoze vysledky jsou vice nez vynikajici. Predtim Shell V Power diesel (najeto cca. 3600 km a 5.66 litru spotreba). Na naftu z Globusu (prvni cerpani) cca. prumer 6.7, takze krok dopredu to urcite je
diky Pelen za dobrej tip
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: