K te rychlosti, v clanku se resi , ze jel jako blazen, ale kdyz to pak zahamtl na 80 a kamion to nedobrzdil, tak asi taky nejel 80

Ale rozhodne ho ani naznakem neobhajuji, jen rikam, ze je k tomu A treba rict i B
miki21 píše:https://www.novinky.cz/krimi/425592-vyb ... ?sznhp=rss
To snad není pravda... 20 let profi řidič a splete si pedály?![]()
Tak jestli jsi podle mych nazoru poznal jak ridim a kolik mam najeto, ses fakt dobrej! Ale je fakt, ze tolik jako ty najezdeno nemam, tak ja se ozvu az te dozenu a pak si muzem pomerit vis co..jarod72pm píše:Opakuji nechci dělat peklo ale tvé názory jsou si podobné i na zeleném foru. Jde o to jak se chováš na silnici a jak si vyježděný trochu tomu napovídají názory , jezdím už 26 let bez nehody takže trošičku přehled mám. Neber to zle jen jsem reagoval nic víc.
Jenže myslet a myslet , třeba v Itálii bys narazil a v Německu na tohle není čas. Na našich dálnicích nepotkáš jenom čepičkáře který má svou rychlost v rozhodování a rychlosti samotné , stejně jako Stastlivec svým stylem jsi spíš nebezpečný okolí i za cenu paragrafů ! Ano bude to znít blbě a divně ale můj názor je na to takový že za ty roky ta rutina /vyježděnost mi už několikrát zachránila život před paragrafy a za tímto názorem si stojím. (neříkám že je to tak správně ale prostě to tak mám)Nonid píše:Kusuj s vyjezdenim, to s tim nema moc co delat. Myslet u rizeni je problem pro vetsinu ridicu nezavisle na kilometrech.
Ja taky takenjoy píše:Někdy zase ...................
S timhle se da jen souhlasit(podle mne), ale to co udelal potom "ridic s 20 letou praxi" kdy to dal tesne pred kamion a zaslapl s vymluvou, ze si spletl pedal ci slapl na dva? Predjizdim, tedy noha na plynu a jak tedy muzu soucasne slapnout na brzdu? Jedine pokud chci potom brzdit ne? Mm. jezdim trochu dele a za tu dobu se me nestalo, ze bych si spletl pedal.Stastlivec píše: Mimochodem, furt jsem nepochopil, co je nevyjezdenyho na tom, ze si myslim, ze mel kamion prejet do leveho pruhu o par vterin pozdeji, az auto projede. Dle kameroveho zaznamu mel na prejeti hodne pres deset sekund, neomezil by osobni auto a nic by se nestalo..nebo ty to taky takhle posilas zprava doleva tesne pred rychleji jedouci auto?
Jasně někdy je těžké se chovat slušně když si na silnici sám nebo v pruzích ve městě kdy nevíš kdo jede před tebou a za tebou a jak používají plyn a blinkr , na tohle ti pravidla nestačí kolikrát.enjoy píše:Někdy zase může být problém v tom, že "vyježděný" řidič ví všechno líp, než ten, co prostě dodržuje předpisy. Myslím, že vyježděnost by neměla být nad předpisy. Mě když někdo vyloženě zdržuje tím, že jede 50 tacho, tak si prostě zanadávám, ale taky si řeknu, on to dělá správně a já držkuju neoprávněně.
ps: dneska jsem svýho mladýho před usnutím nestihl. Ale nepokusil jsem se nikoho na silnici zabít, abych to stihl.
Taky neni potreba sedet u krajnice dva tejdny a premejslet, jak se rozhodnout. Vetsina vedomejch rozhodnuti trva jenom o trosicku dyl, jak ty nevedomyjarod72pm píše:Jenže myslet a myslet , třeba v Itálii bys narazil a v Německu na tohle není čas. Na našich dálnicích nepotkáš jenom čepičkáře který má svou rychlost v rozhodování a rychlosti samotné , stejně jako Stastlivec svým stylem jsi spíš nebezpečný okolí i za cenu paragrafů ! Ano bude to znít blbě a divně ale můj názor je na to takový že za ty roky ta rutina /vyježděnost mi už několikrát zachránila život před paragrafy a za tímto názorem si stojím. (neříkám že je to tak správně ale prostě to tak mám)Nonid píše:Kusuj s vyjezdenim, to s tim nema moc co delat. Myslet u rizeni je problem pro vetsinu ridicu nezavisle na kilometrech.
Někdy se totiž chováme jako závodníci nebo bezohlední řidiči.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti