tohle se píše na FB ....to já ne ....hunger píše:Tome a teď si z nás doufám děláš prdelPokud revizák zjistí závadu vystaví ti to do protkolu a je na tobě jak s tim naložíš... Btw teď koukám že sehnat revizáka na malej kotel je teďka celkem problém. každopádně nechat si dělat revizi od montážní firmy může jenom sebevrah...
já si na zvedák musím najet sám, řeknu kolik nalít oleje, nastartovat si to taky musím sám a mechoš si pak na dílně s tím vyjetým olejem ještě zatopíenjoy píše:Jako ano... ale já když si donesl ke známýmu automechanikovi olej a filtr a on si pak řekl o 2 stovky, tak mi ho bylo úplně líto. Protože dotáhnout auto na dvousloupák, vypodložit, zvednout, vypustit olej, odšroubovat filtr, čekat než něco odkape, to všechno do nádoby na olej, která taky není bezedná a pak se stím někam crcat... našroubovat filtr, dolít olej, protočit motor atd atd...
Schválně si sám řekni, chtěl by si tohle lidem dělat za 2 stovky? Já dobrýmu mechanikovi přeju všechny peníze, který si vydělá.
Ja sel jinam pro tohle. http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a#p1021167stano. píše:Nepaci sa vam, kolko za to pytaju? Tak chodte inde. Alebo si to spravte sami.
A namiesto frflania, aky na tom maju vyvar a zarabaju -> tak to zacnite robit aj vy. S takym vyvarom sa vam to urcite oplati aj za zmenu zamestnania.
TomFocus píše:tohle se píše na FB ....to já ne ....hunger píše:Tome a teď si z nás doufám děláš prdelPokud revizák zjistí závadu vystaví ti to do protkolu a je na tobě jak s tim naložíš... Btw teď koukám že sehnat revizáka na malej kotel je teďka celkem problém. každopádně nechat si dělat revizi od montážní firmy může jenom sebevrah...
Edit...to psal Foki ,,opět jsem si vzpoměl na bílou fiónu.... sleva-zisk-sleva,, tak ten článek mě to připoměl.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 5 hostů