aj ked teraz testujem vervu 100 od benziny

ale nejdriv pohledat, jestli uz takove vlakno neni zalozenechmelko píše:nieje to zlý napad, už som o tom premýšlal..
asi si clovek vic toho auta vazi a doprava mu kvalitnejsi palivo, asi tak bych to videl... Alespon z me strany. Druha (ta prijemna) stranka je ta, ze auto fakt zere min, tak se clovek rad podeli o nove nabyte zkusenosti...chmelko píše:ale ked tu mame tolko motorizacii, že by sme sa ku konkretnemu výsledku asi nedporacovali...
a ked to tu čítaš, sme v drvivej vačšine, ktorí neuznavaju zakladny benzin/naftu..
Naprostý souhlas s Tadem. Při 3000 ot. tam mám taky 150 km/h.Tad píše:při 3000ot. tam mám skoro 150hihi píše:No, vzhledem k tomu ze pri 1750 jede FoFo 90km/h, tak to na te dalnici je celkem o dost vic. Na dalnici skoro 3000ot. Coz je neco mirne pres 130km/h. A zitra budu vedet, kolik mi to veme Praha-NJ za necele tri a pul hodiny.
Já teď nechci nějak plašit, ale podle všeho jezdím jak Tad!!!Tad píše:no nejspíš jophotoph píše:
Naprostý souhlas s Tadem. Při 3000 ot. tam mám taky 150 km/h.
Asi máme jiné převodovky.
Jó a Tade nemáš náhodou výbavu ,,Trend?"![]()
ale stejně je to divný že ostatním to točí víc
Tak to musíš být spokojený víc než hodně..... Klima 0,5-1l navíc a kola taky dělají tak 1l. A ještě ti lidi......co na to říct? Možná jen taková tichá závistJozkablack píše:Tak jsem najezdil cca 1500km po republice a většinou dost naloženej a s klimou. I kola na střeše byli a zase jsem nepřesáhnul 6l. Znova musim dodat že jsem spokojenej!
ja mam taky Trend a jak mi to toci jsem si nevsimnul. Ale podle me je blbost ze podle vybav jsou zprevodovany stupne...photoph píše:Naprostý souhlas s Tadem. Při 3000 ot. tam mám taky 150 km/h.Tad píše:při 3000ot. tam mám skoro 150hihi píše:No, vzhledem k tomu ze pri 1750 jede FoFo 90km/h, tak to na te dalnici je celkem o dost vic. Na dalnici skoro 3000ot. Coz je neco mirne pres 130km/h. A zitra budu vedet, kolik mi to veme Praha-NJ za necele tri a pul hodiny.
Asi máme jiné převodovky.
Jó a Tade nemáš náhodou výbavu ,,Trend?"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti