Chlapi, jak moc má být slyšet palivové čerpadlo?
FoFo má jenom manželka a včera nenastartovala auto. Motor točí jak divej, baterka je vpoho, zkoušel jsem relátko, jistič, pojistky a nic.
Jak stím autem nejezdím já, tak ani nevím, jak velký hluk čerpadlo dělá. Když otočím klíčkem do polohy 2, tak je slyšet vrnění z motorového prostoru, které po pár sekundách vypne.
U mojí Fabie je čerpadlo jasně slyšet, ale jám diesel a ve Fabii je vlastně jasně slyšet úplně všechno...
Hluk palivového čerpadla
- dede
- Nováček
- Miki.N
- Nováček
Re: Hluk palivového čerpadla
Palivové čerpadlo dělá takové jakoby krátké zabzučení. Mělo by být slyšet ze zadu auta od nádrže, protože je v nádrži.
Podle toho jak to popisuješ, tak to nejspíš bude to čerpadlo. Mě odešlo palivové čerpadlo začátkem listopadu min. roku.
Podle toho jak to popisuješ, tak to nejspíš bude to čerpadlo. Mě odešlo palivové čerpadlo začátkem listopadu min. roku.
Je: Ford Focus kombi, r.v. 2014, 1.6 EcoBoost 110kW FFV, lunar sky
Byl:Ford Focus kombi, r.v. 2000, 1.6 benzin, Aquamarine Fros
Byl:Ford Focus kombi, r.v. 2000, 1.6 benzin, Aquamarine Fros
- gargulakj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hluk palivového čerpadla
Zdravím,
dělá vám to taky že má čerpadlo po otočení klíčku pokaždé jiný zvuk? Někdy pěkně čistě zabzučí ale někdy tak spíš zachrčí.. Vše funguje normálně i startování.. jen mě zajmá jestli si toho někdo taky všiml..
dělá vám to taky že má čerpadlo po otočení klíčku pokaždé jiný zvuk? Někdy pěkně čistě zabzučí ale někdy tak spíš zachrčí.. Vše funguje normálně i startování.. jen mě zajmá jestli si toho někdo taky všiml..
Focus r.v. 2002, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW
Focus r.v. 2010, 1.6 benzín, 74KW