Fiala s Babišem jen blekotali nesouvislé nesmysly.

od doby kdy jel jak kulomet, se jeho projem ohromnym zpusoben zlepsil, taky to pozorujumiki21 píše: 07.10.2021 10:05 Taky jsem na to včera koukal a jako nejmenší kašpárek mi připadal Tomio. Ne tím co říkal, kecali všichni, ale jak to říkal. Souvisle, srozumitelně, relativně klidně.
predseda parlamentu neni: Parlament České republiky je dvoukomorový zákonodárný sbor České republiky. Je tvořen Poslaneckou sněmovnou (dolní komora) a Senátem (horní komora).
ma pravdu, je hnidopich(ZaQik)Sentik píše: 07.10.2021 11:22 Máš samozřejmě pravdu, jen jsem vycházel (a asi i Karel) prostě z toho zjednodušenýho používání parlament vs senát, i když je to špatně
![]()
Poslední roky vládlo ANO za hlasitý podpory CSSD a tichý podpory Komančů.enjoy píše: 07.10.2021 12:28
Okamura měl v tomhle pravdu "Kdo bude volit ODS, volí Piráty.." protože spousta lidí, co volí ty ostatní strany z koalice, tak si to třeba vůbec neuvědomuje a je potřeba, aby to zaznělo. Fascinuje mě, že dřív bylo špatně, když vládu tvoří moc stran(už 3 bylo vždycky moc). A teď, když bude víc než prstů na ruce, tak je to ok. Jak se asi domluví??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host