osobne na me prof. Fiala taky pusobi(projevem) jako slizoun ostatne i jako Farsky, treba Rakusan je projevem

enjoy píše: 05.10.2021 17:14 Co ale Babiš dělá podle mě dobrého je to, jak dlouhodbě a úplně skvěle vytáčí všechny ostatní partaje, jak se ho pořád snaží na něčem uvařit, což je stojí hodně sil a i když se moc snaží, pořád v hlouby duše vědí, že se snaží úplně marně, protože potopit miliardáře prakticky nelze.
Jak se pořád rozčilují mě hrozně hřeje u srdíčka.
Fakt ma byt toto rozhodovanie pri volbach?enjoy píše: 04.10.2021 14:22 No Babiš šel do politiky z jednoduchého důvodu, protože prachy už měl, ale vliv, ten se dá sice částečně kopupit, ale opravdovou moc jedině tímto způsobem.
Už delší dobu toho určitě hodně lituje, že dopolitiky šel, ale jeho povaha mu nedovolí odejít. Takže ten tam klidně zdechne na infarkt, něž aby přiznal, že už toho má dost.
stano. píše: 04.10.2021 21:32 Babisovolici su imunni voci akymkolvek faktom a argumentom. Ako u nas ficovolici (a fasisti, ale tam je miera tupoty este vacsia).
Myslíš ten styl řízení, že po nich Babiš může rozdávat ze státního do dneška? No je mi to bližší, než se jako Alenka z krize "proinvestovat" tim, že to rozdám bez investic.Karel2 píše: 06.10.2021 08:06 predstav si jak by to dopadlo, kdyby to ridil Necas s Kalouskem, myslim ten typ jejich rizeni co predvadeli 2008+
osobne na me prof. Fiala taky pusobi(projevem) jako slizoun ostatne i jako Farsky, treba Rakusan je projevemBabis zase jako sileny vychodnar, nic to ale nerika o jejich vzdelani atd.
Přesně to me napadlo, když jsem ten Enjoyův post četl...
Tak niektori sa dalej nedostali...Sentik píše: 06.10.2021 08:15 Přesně to me napadlo, když jsem ten Enjoyův post četl...
Rozhodovat se podle toho, že Babiš vytáčí do běla ostatní, zajímavej postoj. Na základce bych to asi pochopil.
Se obávám, že podobný/horší škrty nás čekaj během pár let znova... Ty schodky takhle nejde mít věčně, jdeme do kopru, jen to bude dýl trvat se z toho vyhrabat...
To su fakty, nie chut.enjoy píše: 06.10.2021 08:31 Pánové, zesměšňovat voliče někoho, kdo vám není po chuti, to by vám šlo. Ukazuje to jen na vaši omezenost.
Podle mě zase lidi, kteří volí "změnu", jsou ťululum, kteří si při každých volbách resetují mezipaměť a skočí na špek nové straně, protože oni mají přeci zatím čistý štít. To je tak naivní..![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host