Tak odborníci, pojďme hledat další důvod proč ne protilátky, ale očkování proti alfě ano.

Přečti si to pořádně. Udělal jsem Ti výpočet kde jsem populaci promořených zdesetinásobil a stejně je to řádově jinde.stano. píše: 07.12.2021 14:39Ano mam. Je 2,2 mil pozitivnych testov. Nie ludi. Dost rozdielpbjun píše: 07.12.2021 14:26 A samozřejmě se můžeme bavit o tom, že pozitivních PCR máme jen 2,2 mega
Ještě tam máš něco chytrého?
Vyskyt protilatok u neockovanych testovali aj v Cechach. Mozes si to dohladat. Nemusis tu davat akoze chytre vypocty, ktore mas zle.
S Tebou je to opravdu ztracené. Jsi už po třetí tečce viď? Zjevně to leze na mozek. Dodal jsem data, oficiální data, neupravil jsem nic dodal jsem grafy počty - tvrdíš, že o všech nevíme - já souhlasím tak tedy vezmu a posunu to o řád v neprospěch mé skupiny a zase se Ti to nelíbí... Tak já nevím kam to chceš ještě posunout. Prostě řeší se přeplněnost nemocnic a JIPek. Moje skupina lidí tam defacto není. Ať s těmi daty uděláš cokoliv tak to pořád vychází tak jak píšu já.stano. píše: 07.12.2021 19:00 Ved to, cisla uplne spak ruky. Tak si to este vylepsi o survival bias - klam prezivsich. Pises len o tych, co sa dostali do nemocnice. Nie o tych, co sa z nej vratia. Plus to, ci ti prekonani su druhykrat alebo prvykrat v nemocnici. Navyse, to su len cisla z nemocnice. Kolko je takych, co doma zrali odcervovac a do nemocnice sa nedostali?
To nevím, nebyl jsem tam. To už je dálný východ... od našich hranic dále na východ.fofok píše: 07.12.2021 19:34 A Miki jak je to s tím Bulharskem teda?
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... .seznam.cz
Je jedno, jestli žereš invermektin, nebo pfizermektin.stano. píše: 07.12.2021 19:00 Kolko je takych, co doma zrali odcervovac a do nemocnice sa nedostali?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti