A stejně někdo tvrdí,že očkování nefunguje a že náš spasí Blaničtí rytíři

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/odpo ... .seznam.cz
no nevim jak na SK ale v CZ byla druha 6 tydnu po te prvni, co je na tom k nepochopeni...proto jsem psal, ze jsem zvedav jaka bude perioda na tu treti, ci ctvrtou atd...ty postavičkostano. píše: 20.11.2021 00:45 Odkial mas, ze dalsia davka bude po 6 tyzdnoch? To je urcite nejaka tajna zakulisna informacia, ktorou nas onedlho "oni" prekvapia![]()
povinnost neni, protoze uzakonit to je pravni opruz (proto s tim u jiznich sousedu chteji zacit az 01.02.2022 - vi, ze dlouho potrva udelat to legislativne spravne)miki21 píše: 18.11.2021 16:44 Pokud nebude očkování povinné, se vším všudy, tak si můžou políbit...
Jenže na povinnost z nějakého podivného důvodu nemá nikdo koule.
enjoy píše: 16.07.2021 22:26 Hoši hoši... už toho nechte ne...?![]()
Vždyť kovid už pomalu přestává být téma. Sledujte ty čísla.. resp. ty monstr tytulky, jak je tu varianta bambilion, ale v nemocnici furt 30 lidí max...
už je to prostě proočkovaný a dlouho už to neudrží na výsluní.
stano. píše: 16.07.2021 22:51 Ale teda vsetko zaockovane. Od covidu mame pokoj. Uz nebudu ziadne plne nemocnice, ziadne lockdowny, len strasenie ludi. Tak?
Po 4 mesiacoch je to uplne inak.enjoy píše: 16.07.2021 23:00 Přesně tak.
Připadám si sice jako u výslechu, ale ano můj Slovenský bratře, bude to tak.
nerozporuji soudni praxi, rozporuji Tvoji argumentaci, ze nikdo nema koule na narizeni povinnosti kvuli pripadnemu odskodneni ... to z meho prispevku nechapes?miki21 píše: 20.11.2021 14:04 To zaQik- jak se posuzují vedlejší účinek očkování u nás mi vysvětlovat nemusíš. Od kámošky syn po očkování postižený, napůl blbeček a myslíš že se něčeho domohla? Jeden znalec to potvrdil, další vyvrátil a tak se to táhne už několik let.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesi ... ani-176764
Ono to není o odškodnění, je to o jiných věcech - musí se jasně určit jak časté to očkování musí být dále musí být udělán průzkum jak efektivní ta vakcína je - ten průzkum by se musel dělat od začátku očkování a správný postup je naočkovat počkat měsíc odebrat krev vyhodnotit imunizaci u každého očkovaného, také by se muselo jasně říct tak jak to je třeba u žloutenky, že imunizovaní jedinci se očkovat nesmí - tam se nejprve měří protilátky a očkuje se pouze v případě, že člověk imunitu nemá (mimochodem ve zdravotnictví je toto očkování povinné a lidé se opravdu testují) a pak teda i ty odškodnění no tam by byla taky sranda protože dneska o tom rozhoduje ministerstvo zdravotnictví a když to zamítnou tak můžeš jít k soudu, ale tam Ti řeknou, že to není povinné a byl jsi informován o tom co si necháváš píchnout...ZaQik píše: 20.11.2021 14:27nerozporuji soudni praxi, rozporuji Tvoji argumentaci, ze nikdo nema koule na narizeni povinnosti kvuli pripadnemu odskodneni ... to z meho prispevku nechapes?miki21 píše: 20.11.2021 14:04 To zaQik- jak se posuzují vedlejší účinek očkování u nás mi vysvětlovat nemusíš. Od kámošky syn po očkování postižený, napůl blbeček a myslíš že se něčeho domohla? Jeden znalec to potvrdil, další vyvrátil a tak se to táhne už několik let.![]()
nebo neudrzis myslenku?![]()
ok, neudrzis myslenkumiki21 píše: 20.11.2021 14:33 Ale chápu chlapče, neboj. Jen jsem tím chtěl říct, že v praxi to pak funguje jinak.
Ockovani nefunguje, sdílejte, nez to smažou!miki21 píše: 20.11.2021 13:56 https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... u-40378589
Ale copak se to děje u dalšího očkovacího premianta? Kolektivní imunita se nekoná?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host