Thom píše:Dnes jsem byl opět navštívit STčkaře na okruhu a nechal se svézt Bobem... a musím říct, že to byl asi největší zážitek. Za všechno asi můžou brzdy, který mě poprvé překvapily v první zatáčce (bude to nejspíš slyšet i na videu

) a nepřestaly mě překvapovat za celou jízdu. V době, kdy ostatní, se kterýma jsem jel, už pouštěli brzdu, tak Bob teprve začínal brzdit. Několikrát jsem si říkal, že to už nemůže dobrzdit a dycky to bravurně zvládl. A celkově na semislickách a nastavitelným podvozku to jelo suprově.

Ještě tomu chybí samosvor a pak není co řešit. Bobovi ještě jednou děkuju za svezení a doufám, že díky mé zátěži nebude mít pomalejší kola jak minule.

Zdar všem, potvrzuji, že se jelo dobře, na okruhu v naší jízdě bylo cca 15 aut.
Nicméně:
1. po 15 minutách jízdy (cca po 5. kole) šel olej v motoru přes 125 stupňů, takže červená kontrolka a hlášení "High engine temperature" - tzn. min. 1 kolo se jelo volněji, než teplota spadla.
Resume: Příští týden objednávám u Pumaspeedu přídavný chladič oleje
2. V zatáčkách má auto sílu a chtělo by jet rychleji, ale co je to platné, když odlehčené vnitřní kolo hrabe a na vnější nejde to, co by tam jít mělo.....
Resume: Do měsíce objednávám a osazuji samosvorný diferenciál Quaife
Jinak gumy dostaly zabrat, na fotkce přikládám důkaz. Za minulý tyden a tento - tzn. 2x 25 minut - minus cca 3 mm vzorku na přední nápravě je pryč. Celkem mazec.....
K časům na kolo - až bude video, mrkněte sami - video dám zítra ráno, mám asi pomalý net, do YouTube mně těch 25 minut ve Full HD trvá poslat z mého pc v podstatě celý den - před chvilkou se mi to stáhlo (nastavil jsem to v 8 ráno, teď je 19.15 hod. večer

) a když to tam konečně došlo, tak mi ti blbci z YouTube poslali hlášku, že to vymázli, protože je to moc dlouhé !!!

- prý lze jen videa do 15 minut délky, ale když chcete nahrát delší, stačí poslat jim svoje číslo na tel., oni pošlou ověřovací kód, ten se tam vloží a můžete nahrávat nad 15 minut. To jsem udělal, přišla mi hláška že už můžu nahrávat dlouhá videa, ale to smazané se už nedá obnovit

... prostě experti

- tak jsem to teď začal stahovat znova
Obecně si myslím, že moje auto má v aktuálním nastavení při jízdě bez spolujezdce a hlavně bez samosvoru limit v Brně max. do času 2:38 - teď jsem měl nejrychlejší kola za cca 2:45, Thom vážil cca 70 kg, až příště zase o trošku lépe chytnu stopu a půjdu na brzdy ještě později (a pojedu sám) tak stáhnu cca 5 až 7 sec. - ale to je myslím moje (i auta) maximum.
Až tam bude samosvor (ten asi letos do konce sezóny nestíhám,takže v Brně až na jaře příští rok), vidím to na další max. minus 3 sec. - ale osobně si myslím, že se s autem v Brně (i se samosvorem a chladičem oleje) nemám šanci dostat níž než na max. 2:35.

Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888