Suhlasim

Suhlasim
Casu bolo dost. No daj sem investigativu. Co ako som pomazal a krivotu ti spravilmiki21 píše: 16.09.2021 22:39
Mezi tím, než jsem reagoval, tak tam nějaké příspěvky od stana zmizely. Z mobilu to nevidím, ale byly tam odstraněny uživatelem stano asi dva, nebo tři. Proto třeba moje reakce nedávají smysl. Můžu to dohledat, ale už se mi nechce zapínat comp.
Pan není pediatr, ovšem tohle jsem právě od pediatra slyšel.
Já řeším věkovou skupinu ve které jsem. jasně jsem tady několikrát psal, že potřebujeme nutně proočkovat těch 400tis lidí ve věku 65+ resp. 500tis lidí ve věku 60+. Ale to Vy odborníci tady furt melete o kolektivní imunitě (která u covidu prokazatelně není) a očkujete zbytečně i děti (které prokazatelně covidem netrpí, prostě buď o něm neví nebo je to pro ně nachlazení).stano. píše: 17.09.2021 21:21 Keby je to viacero pripadov, uz davno by o tom pisal aspon Blesk/Aktualne/Novinky. Takze je to 38 vs. mozno nejake jednotky pripadov. U starsich je ten rozdiel radovo iny. Ale na ockovanie aj tak budes mindzovat.
Pokud je to smazané, tak to nevidím, takže se chechtej.stano. píše: 17.09.2021 22:51 Casu bolo dost. No daj sem investigativu. Co ako som pomazal a krivotu ti spravil![]()
Ano, když jde o ockovani,tak je hned jasné, že vse, co se stane po něm, s ním souvisí. V případě prodelani covidu ale nic s ničím nesouvisí a stalo by se i tak...
Jojo, nechci se v 30 (50)+ blokovat tak budu křičet, že ockuji děti...pbjun píše: 18.09.2021 07:15
Ale to Vy odborníci tady furt melete o kolektivní imunitě (která u covidu prokazatelně není) a očkujete zbytečně i děti (které prokazatelně covidem netrpí, prostě buď o něm neví nebo je to pro ně nachlazení).
A ty seš furt jak navedenej...
Vy jste ti, kdo v tom má jasno, já ne:miki21 píše: 18.09.2021 08:05 Tys nikdy předtím u dorostenců neslyšel o věcech jako je bolest hlavy, únava, poruchy spánku, potíže s koncentrací a bolest břicha.? Holkám, když začíná menzes? Kluky bolí kosti a klouby, protože v daném období se extrémně zrychluje jejich růst?
Vykoukni z té bubliny, nebo se zeptej nějakého lékaře pro děti a dorost.
Hlavně všechno long covid, protože se to zrovna hodí a je to moderní.![]()
S Landou a Volným na věčné časy!pbjun píše: 18.09.2021 08:07 Stanley_vy: Nemá to cenu.... Až otevřeš oči a vylezeš Vojtěchovi a Babišovi z prdele tak si můžeme popovídat, zatím tady vedeš pouze vládní propagandu nic jiného to není...
Nepotrebuju si nic hledat, vy to víte nejlíp. Pomalu bych začal tavirat vysoké školy, výzkumaky, ... staci dva brouci Pytlici tu na fóru.pbjun píše: 18.09.2021 08:13 Jinak miki21 má pravdu, běžně se nám malej vzbudí a brečí, že ho všechno bolí, dostane čípek a ráno zjistíme, že se vytáh o cenťák přes noc... Samozřejmě k tomu patří i teploty, neklidné spaní atd...
Stanley_vy: najdi si podklady k růstovému spurtu...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host