Tak z Řáholce dorazíme až v sobotu ... během dne si vás někde najdeme (s pomocí telefonu), pak trochu posedíme, snad i něco popijeme a večer pofrčíme domů
Na chalupě bude asi už i tak dost přelidněno
Tak tak, mám pro tebe archivní zelenou <- takhle po ní budeš vypadat!
Jsem z vědavej, co se z vás vyklube pacholci (já jsem taky pacholek, tak se neuražte)!
Tak pacholci, už to začíná. Volali z LPG, že technik má rýmičku, takže ta přestavba bude nejspíš až ve čtvrtek. Takže Mondié je napůl rozebraný na harfě a čeká, až si technik vyhrne rukávy, exne čaj s hrstkou paralenů a bude pokračovat...asi mu pošlu Zuzčin poslední odpočet, nebo radši link na celý tohle vlákno, aby věděl, proč to MUSÍ stihnout
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS
Nejsi sám wape.. já snad dneska něco pokoupit, něco už nachystat. Zítra přezout.. zabalit a už jen odpočívat a v pátek už snad jen čekat v práci na 2hod
vzhledem k denní době, v jakou se pojede, bych nepřezouval, kdybych jel... svým vozem koala bude spát, o týden později bude vybuzena na letišti. Po stěhování musím přemýšlet i ekonomicky