FORDpass

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Sentik
Test driver
Test driver
Re: FORDpass

Příspěvek od Sentik » 22.11.2024 13:40

Tak hlásím, že předevčírem se mi to taky aktualizovalo a varování by mělo být opět funkční, je to tam teď posunutý a zmizela historie, ale to se nedá nic dělat :oops:

Musel jsem si u obou aut najít znova "preferovanej servis", spíš tak pro zajímavost - mne překvapilo, že mam z 6 nejbližších 4 v Rakousku a Německu :mrgreen:
By mě zajímalo jak to tam bude s cenou ročních servisek a jaká je tam kvalita služby, aby člověk nakonec nezačal jezdit za kopec :mrgreen:
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

reckoname
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reckoname » 22.11.2024 17:43

Aplikace se mi už taky aktualizovala, ale když dám historii výstrah, tak mi aplikace vždy spadne. :bebng:
FF4, 1.0L EcoBoost, 114 kW, ST Line, Bílá
Byl:
FF3, 1.0L EcoBoost, 92 kW, Trend Sport, Red Candy
FF2, 1.6, 74kW
FF1, 1.6, 74kW

Sentik
Test driver
Test driver

Příspěvek od Sentik » 24.01.2025 08:59

Používá to tu z nás jen pár, ale stejně se zeptám .. proběhlo pár aktualizací - jsem ted na verzi 5.11.0 - 2023198, poslední aktualizace asi včera..

Tak se jen zeptám, zobrazuje se vám historie výstrah??
Když si vyberu auto, jdu dole do sekce Servis a pak Historie Výstrah, tak to mam prázdný. Jasně, já tam měl dřív vždy jen to, že se jednoauto po přesně 14 dnech odhlásí a uspí, ale byla tam i stará historie - třeba když v servisu měnili brzdovku a začlo to hlásit všechny ty informace okolo, co všechno se vyplo. Tak je to fuč...

a nahoře v menu uživatele a Zprávy - žádné nové zprávy, jsou jen informace o programu jako takovym, kdy byl aktivován účet. Tak jestli ta historie už nebude, nebo se jen nepřenesla a až něco naskočí, tak to bude.. nevim, nezůstalo mi tam právě ani poslední uspání auta z minulýho tejdne :nixw:
Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího

renehav
Nováček
Nováček

Příspěvek od renehav » 24.01.2025 13:41

U mě verze 5.11.0 historii výstrah ukazuje, navíc konečně začal widget zobrazovat nějaké informace a v ikoně v ovládacím centru na odemykání auta je už vidět zámeček. Mluvím o verzi aplikace pro iOS.
Ford Focus IV 2020 kombi ST-Line 1.0 EcoBoost

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“