Du to rozkopat.Čím vetší kladivo,tím lepší mechanik.Ta pojede na minus dvacet.

tak jsem to teď vyzkoušel za jízdy z brna, dám ofuk na sklo, ventilátor na 4, ale kontrolka A/C se nerozsvítí, ale když zmáčknu čudl, tak ano, takže se ptám, tím zmáčknutím jsem ji zapnul nebo vypnul?Ferino píše:Právě že ta kontrolka se nerozsvítí, proto se spousta lidí diví, že ta klima běží a oni o tom neví. Jestli jde vypnout jsem nezkoušel.
proč se tedy automaticky nerozsvítí kontrolka?chmelko píše:no tod otázka...![]()
myslím, ale že si neurobil vobec nič, pretože už bola predtým zapnuta..
když dám ofuk čelního, tak vnitřní cirkulace mi nejdeDavidcalek píše:Když máš ofuk oken jde ti zapnout vnitřní cirkulace?
Mně taky ne a taky nemám na obou ovladačích nic oranžového, vše bílé a klima mi při ofuku okna taky nespíná.Skubi píše:když dám ofuk čelního, tak vnitřní cirkulace mi nejdeDavidcalek píše:Když máš ofuk oken jde ti zapnout vnitřní cirkulace?
Tak je to asi jasné,že 99 takovou vymoženost neměli.A tobě konkrétněHurvajs píše:Mně taky ne a taky nemám na obou ovladačích nic oranžového, vše bílé a klima mi při ofuku okna taky nespíná.Skubi píše:když dám ofuk čelního, tak vnitřní cirkulace mi nejdeDavidcalek píše:Když máš ofuk oken jde ti zapnout vnitřní cirkulace?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů