Mříž za sedačky - combi
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mříž za sedačky - combi
ja mam technicak z 05/2007 a uz tam mam opravdu jenom OSOBNI AUTOMOBIL. Mozna jestli mas drivejsi technicak, tak tam to jeste psavali...
to zewl: myslis velky alebo maly TP ? velky mam z 12/2001 a maly cca 08/2006...ale ak raz uz v malom mas nieco uvedene tak ti to pravdepodobne budu stale davat do novsieho...
A ked to mas uvedene vo velkom , jak to, ze ti to nenapisali do maleho TP ?
A ked to mas uvedene vo velkom , jak to, ze ti to nenapisali do maleho TP ?
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mam to uvedene ve velkem, ale v malem ne
Velky mam od narozeni auta, maly mam od 05/2007 (zmena majitele)

...sakra, dotycna osoba tam asi pisala vsetko z velkeho TP...no nic...vozime mrizku dal...
- hide
- Pokročilý
Já to mám napsaný jenom ve velkým, v malým ne. 

Pri najblizsom vydavani noveho ORV (maly TP) chcem poprosit slecnu, aby mi nezapisovala ten montazni automobil. Ked s tym nepochodim, mam na vas dotaz.
Myslite, ze by som si mohol zakupit napodobeninu mriezky t.j. siet namiesto kovovej mriezky ?
Skratka aby kozmonauti pri kontrole videli, ze tam nieco mam. Povodnu chcem dat prec.
Myslite, ze by som si mohol zakupit napodobeninu mriezky t.j. siet namiesto kovovej mriezky ?
Skratka aby kozmonauti pri kontrole videli, ze tam nieco mam. Povodnu chcem dat prec.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Otazkou je, jak se k tomu STK pri prepise postavi. Mriz tam ma byt proto, aby jasne oddelovala nakladovy prostor od prostoru pro cestujici a hlavne aby zabezpecila, aby se naklad "neposunul" na cestujici (musi byt i tvrzena skla vzadu kvuli moznemu posunu nakladu). Takze myslim, ze ti obycejna sit neprojde, pokud tedy mas M1.
zewl: ja to nebudem prepisovat, za tych cca 4000.-Kc + cas na vybavovanie na to kaslem...
Skusim poprosit dotycnu osobu aby mi to nepisala do maleho TP...ak to neprejde, budem ju vozit nadalej. Mne prekaza len jej vrzganie a obcas, ked potrebujem previezt dlhsie naklad apod. musim ju posuvat resp. davat dole. Na niektorych autach som videl pevnu (kovovu), ale bola to mriezka pozostavajuca len z hornej casti t.j. po sklopeni zadnych sedadiel to bolo OK (diera pre naklad).
Skusim poprosit dotycnu osobu aby mi to nepisala do maleho TP...ak to neprejde, budem ju vozit nadalej. Mne prekaza len jej vrzganie a obcas, ked potrebujem previezt dlhsie naklad apod. musim ju posuvat resp. davat dole. Na niektorych autach som videl pevnu (kovovu), ale bola to mriezka pozostavajuca len z hornej casti t.j. po sklopeni zadnych sedadiel to bolo OK (diera pre naklad).
-
- Nováček
Ahoj,tak stále odstraňuji mříž. Mysleljsem,že už jsem všechny dokumenty předložil(FORD homologace,žádost o přestavbu na DI,přestavbová tech.prohlídka(1000Kč),žadost o změnu v TP) Teď se mi ozvali z DI, že ještě musím na normální technickou prohlídku i když mi končí za půl roku. Lituji stále více.
Focus kombi 1.6 2004
-
- Nováček
Tak jsem se vrátil z technické.Kroutili hlavou co je to za blbost.Technickou udělali, ale dali mi to na měsíc a do závad napsali chybějící přepážku. Zítra jdu na DI tak jsem zvědavý co si v Havířově ještě vymyslí.
Focus kombi 1.6 2004
-
- Nováček
Tak jsem konečně dobojoval s uředním šimlem.Konečně mám v techničáku osobní automobil.Mám tedy nepotřebnou mříž.Kdyby někdo potřeboval ozvěte se.
Focus kombi 1.6 2004
-
- Nováček
Ahoj kluci vidím že ta mříž je oříšek kamoš mi říkal že se dá sehnat v auto kelly ale nevěděl za kolik ja ji budu taky shanět pokud něco zjistím písnu to sem. cau dedek 

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zitra valim na STK, mriz nechavam doma, tak jsem zvedav, jak dopadnu. Pokud me vyhodi, tak ju tam dam... Ale ted se mi tam nechce montovat 

- Jemar
- Zkušený
Tak ať ti to dobře dopadne.zewl píše:zitra valim na STK
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
na STK si toho, ze chybi mriz, ani nevsimli.