Tady k tomu bych doplnil věcnou, že se ozývají jen ti slušný(ti spokojení třeba mlčí tak že to jdou prodat, stačí se podívat po bazarech kolik FOFO1 tam stojí, kdyz jsem sveho TDCI 2003 kupoval u lesa, tak jich tam bylo skoro stejne jako ochcávek,myslim v combiku)Vewehr píše:Jj, v zádech z toho mrazí, ale snad nebude tak zle. Vždycky se uklidňuju, že tahle fóra jsou zatížená velkým výběrovým bias - ti spokojení mlčí. Alespoň se tím uklidňuju. BTW, aby se nakonec nezačala počítadla km místo stáčení přetáčet, aby auto vypadalo, že má vyměněný díly
.
Repas cerpadla 7 tisic,vstriku 4300 za kus..autorizovany servis DELPHIgoodbuy píše:Tady k tomu bych doplnil věcnou, že se ozývají jen ti slušný(ti spokojení třeba mlčí tak že to jdou prodat, stačí se podívat po bazarech kolik FOFO1 tam stojí, kdyz jsem sveho TDCI 2003 kupoval u lesa, tak jich tam bylo skoro stejne jako ochcávek,myslim v combiku)Vewehr píše:Jj, v zádech z toho mrazí, ale snad nebude tak zle. Vždycky se uklidňuju, že tahle fóra jsou zatížená velkým výběrovým bias - ti spokojení mlčí. Alespoň se tím uklidňuju. BTW, aby se nakonec nezačala počítadla km místo stáčení přetáčet, aby auto vypadalo, že má vyměněný díly
.
Obětí common rail od delphi jsme všichni, protože každého z nás čeká následující otázka:
mám si to nechat opravit? - u TDCI-připomínám čerpadlo 22, vstriky 20, nový přívody k čerpadlu, čištění palivové soustavy 50-60 tis.Kč
Na opravě je pikantní to že vám tam Ford dá opět stejný typ delphi, který se teoreticky po "špatném" natankování zase sesype.
Není jednodušší použít peníze na nákup nového?
A jelikož jsem toto auto prodával já, tak zareaguji.Kačud píše:Tak jsme si tu poznadávali.A určitě oprávněně. Diesel se už i pro mě stal sprostým slovem. Takže buď je zas něco se setrvačníkem a nebo mě čeká další věc ze seznamu klasických poruch. Proto bych uvítal nějaké informace kde jak a za kolik se dá udělat diagnostiku vstřiků, čerpadla a pak repase. Diagnostika u fordu nemá smysl, tam je vždycky vše vpořádku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů