Asi jsi nikdy nepracoval třeba v korporátu, viď?Sentik píše: 06.08.2021 10:00 demence.PNG
Jinak tahle propaganda, to je ono, takhle ten boj vyhrajem!
Tečka pro nejlepší lidi!
(ono i "Dont Worry, tečka!" je opravdu něco neuvěřitelnýho)

Asi jsi nikdy nepracoval třeba v korporátu, viď?Sentik píše: 06.08.2021 10:00 demence.PNG
Tečka pro nejlepší lidi!
Ano,Stanley_vy píše: 06.08.2021 10:04
Doporučuji odpověď číslo 1 od Jiřího Berana, často protěžovaného "anticoviďáky" (Landa od něj dal ruce pryč, když se ukázalo, že není odpůrce očkování):
Více než 600 tisíc osob nad 60 let dosud není proočkováno, přitom tito lidé přispívali z 95 % všem úmrtím. Smrtnost byla v průměru dvě procenta, onemocní-li všichni z oněch šesti set tisíc lidí, minimálně dvanáct tisíc z nich zemře. Pokud se tento problém během léta nevyřeší, bude tady problém znovu.
... a posledni dva dny tu valis svoji protipropagandu.Sentik píše: 06.08.2021 10:00 demence.PNG
Tečka pro nejlepší lidi!
Jenom malá ekonomická rozvaha u nemocničního lůžka:Sentik píše: 06.08.2021 10:27 Ozzman:
Přesně! Stejně tak, až na tebe doktor nebude mít čas, protože se třeba věnuje nějakýmu pacošovi, co si zničil zdraví kouřením, tak ho slušně požádej, at z nemocnice vypadne a udělá místo Nejlepším lidem!
stano. píše: 06.08.2021 10:38 Ty sa nexas ockovat, takze nebudes najlepsi clovek. TO ta teda serie !
A já tu jedu antipropaganduOzzman píše: 06.08.2021 10:33 Nedelej z ockovanych nejlepsi lidi. To jsou normalni lide. Zato ti anti jsou hlupaci![]()
Takhle se na to koukat vůbec nedá.
Nedá. Právě protože máme dostatečně nastavený robustní a solidární systém (jako ty seš skoro čistý přispěvatel, důchodci jsou později čistí odběratelé) na to, aby zvládl "několik" kuřáků, kteří si během let zhuntují zdraví tak, že skončí na ventilárů/transplantací, ...). Ale nemáme dostatečně robustní a solidární systém na to, aby během "pár" dní zvládl několik tisíc nezodpovědných, kteří si mohli "dobrovolně" vybrat jinu cestu.Sentik píše: 06.08.2021 10:52
Takhle se na to koukat vůbec nedá.
Sám třeba jsem čistej plátce zdravotního a daní cca 20+ let. V nemocnici jsem byl dvakrat asi 15 minut, jednou otřes mozku (nějaký prášky, odchod), podruhý něco s ramenem, za chvíli injekce, pár prášků, nazdar hotovo.
Tzn. až ti budu blokovat plicní ventilátor, tak mám se odebrat na chodbu a nebo mám předplaceno?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti